Så er der snart ICS til Samsung Galaxy Tab 7,7

Samsung Galaxy Tab 7

Android 4.0 Ice Cream Sandwich til Samsung Galaxy Tab 7,7 forventes at blive udrullet i DK i løbet af første kvartal 2013. 

Trods at specifikationerne ikke længere kan følge med de nyere tablets, så er Samsung Galaxy Tab 7,7 stadig en vinder med sin Super Amoled-skærm, og rimelige bygning, samt meget tilfredsstillende batteritid.

 – Anmeldelse af Galaxy Tab 7,7

Har du først haft Galaxy Tab 7,7 i hånden og skifter over til f.eks den helt nye Samsung Galaxy Note 10,1 bliver du skuffet (vil lige tilføje at du ikke bliver skuffet over ydeevnen på Note 10,1, i kan læse vores anmeldelse her).

Herunder er det Galaxy Tab 7,7 til venstre og Note 10,1 til højre:

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Tab 7

Galaxy Tab 7,7 kommer ud af boksen med Android 3,2 Honeycomb, og i visse andre lande har Android 4.0 Ice Cream Sandwich været tilgængelig i nogle måneder, dog ikke herhjemme..

Nu fortæller Samsung så til os at de regner med at den officielle opdatering til Galaxy tab 7,7 i Danmark kommer i første kvartal af 2013.

Siden vi allerede har overstået januar (jaja, så næsten da), så betyder det at vi kan have ICS på vores Galaxy Tab 7,7 inden 60 dage, og selvom tidsrammen ikke helt skulle holde stik, så nærmer vi os ihvertfald tidspunktet hvor vores lille baby kan få lidt sødt.

Samsung har fornylig påbegyndt udrulningen af Jelly Bean til Samsung Galaxy S 2, og Samsung Thailand (se det screenshot jeg har taget længere nede til en tidligere artikel) har Samsung Galaxy Tab 7,7 på en offentlig tilgængelig liste, hvor der står at den skulle modtage Android 4,1 Jelly Bean.

Oversat med Google Translate ser det ud til at der står ” at opdateringen er bekræftet”, men lad os nu først se lidt ICS.

Galaxy-Tab-7-Jelly-Bean 

(3) kommentarer
  1. Jytte: Den med S-pennen er den store hvide til højre på billedet, Samsung Galaxy Note 10,1, medmindre du mener nummeret mindre, nemlig Samsung Galaxy Note 2?.

Skriv kommentar
account_circle
email