Android 4.1.2 til Samsung Galaxy S 2 kommer nu

Samsung Galaxy S 2

Udrulningen af Android 4.1.2 Jelly Bean til Samsung Galaxy S 2 er påbegyndt. 

Endelig skete det. Samsung har påbegyndt udrulningen af Jelly Bean til verdens mest solgte Android enhed i 2011, og Samsungs anden mest solgte mobile enhed nogensinde, Samsung Galaxy S 2.

 – Samsung giver os detaljer om Jelly Bean updaten til Samsung Galaxy S 2

Sidste gang SGS2 fik en større update, var da den modtog Ice Cream Sandwich, og der var en god del af os der havde problemer efter opdateringen. 

 – ICS på SGS2 – brugerne er skuffede

Ifølge SamMobile vil opdateringen blive tilgængelig via både Samsung Kies og OTA (over the air). Du kan manuelt tjekke om opdateringen er tilgængelig ved at trykke MenuIndstillingerOm enhedenSoftwareopdateringOpdater.

Det tilrådes kraftigt at hente updaten via WIFI, medmindre du har en stor datapakke.

 – Hvordan opdaterer jeg firmware via Samsung Kies?

Android 4.1.2 Jelly Bean vil bringe bla. bedre kamera-funktioner, bedre stabillitet, mere smooth scrolling, ny lockscreen, nye widgets, og meget mere med sig. 

Bemærk at der højst sandsynligt går noget tid inden opdateringen lander i Danmark.

Update: Android 4.1.2 Jelly Bean er over Danmark

Samsung Galaxy S 2 er stadigvæk en god Android smartphone hvor det både er muligt at tage batteriet ud og stadigvæk flytte jeres spil til SD-kortet.

 – Samsung til brugerne: Derfor kan i ikke flytte apps til SD-kortet

Den er efterhånden nede i et rimeligt prisleje, så selvom den er ved at have to år bagen, så kan den stadig anbefales herfra.

Du kan læse vores anmeldelse af Samsung Galaxy S 2 her.

(9) kommentarer
  1. Vil det sige at hvis mit budget er på omkring de 3000 kroner at så Samsung galaxy s 2 kunne være et godt valg?

  2. det er da vildt fedt at de gider at blive ved med at komme med nye opdateringer til den gamle tlf… det er langt fras alle som gider… bare se SONY de gider knapt nok at smide noget ud til deres… har lige fået deres acro s og den kører 4.0.4. stadig… crap..

  3. Så kan jeg måske vente med at købe ny? Jeg synes at min SGS2 bliver lidt varm bagpå nogle gange men ellers har jeg også været tilfreds.

  4. Det er bare så fedt 🙂 Min har virket uden problemer i de to år jeg har den. jeg bøvlede også lidt efter opdateringen til ICS men jeg nulstilte den som i rådede mig til og nu flyver den bare derud af 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email