Android Jelly Bean til Samsung Galaxy S 2 er klar i Danmark

Android 4 1 2 Jelly Bean Samsung Galaxy S 2

Samsung har netop skrevet på Facebook at Android 4.1.2 Jelly Bean er klar til Samsung Galaxy S 2. 

Samsung Galaxy S 2, verdens mest solgte Android enhed i 2011, og Samsungs anden mest solgte smarthone bliver nu opdateret til nyeste firmware endnu engang.

Det er knap et år siden at vi fik Android Ice Cream Sandwich på vores SGS”`ere, og nu bliver den altså opdateret igen.

 – ICS på Samsung Galaxy S 2 – brugerne er skuffede

Samsung skriver på Facebook at den er tilgængelig via OTA eller Kies, du skal dog regne med at der er kø da den bliver rullet ud i etaper.

Android-4-1-Jelly-bean-Sams

 – Hvordan opdaterer jeg firmware via Samsung Kies?

Info: Hvis du via Kies feks har “NEE” (ude til højre for nuværende og nyeste firmware-version), men den siger at du har nyeste version, så får du den snart. Viser den ikke “NEE”, men nogle andre bogstaver, så betyder det at du har købt din mobil i et andet land eller teleudbyder, og så kan der godt gå lidt tid inden du får den (et godt bud må være 14 til 21 dage).

Kies-jelly-Bean-Android

Samsung har for nylig også givet besked om at udrulningen af Ice Cream Sandwich til Samsung Galaxy Tab 7,7 i Danmark snart påbegyndes.

Når vi snakker om Jelly Bean og Ice Cream Sandwich er det fordi at Google (Google opkøbte for år tilbage Android inc, og det er nu Google der ejer det) navngiver de forskellige versioner af Android.

Hver gang Google er klar med en ny større version bliver den navngivet og lanceret i forbindelse med en Android smartphone eller tablet. Det som vi kalder “Jelly Bean” er egentlig Android 4.1, og er blevet lanceret i forbindelse med Asus Nexus 7.

Du kan læse lidt mere om Jelly Bean her, eller benytte den netop oprettede tråd i vores Android forum.

3 har meldt ud at de har den klar engang i marts, ingen info om det er i starten eller slutningen (tak Berador).

Efter opdateringen kan du under dine indstillinger se at du nu kører Android 4.1.2:

SGS2 Android jelly bean

Kilde: Klintø

(40) kommentarer
 1. Hoj72 : uanset hvad, så er det altid tilrådeligt at opdatere. Der vil næsten altid være sikkerhedsforanstaltninger med i nye versioner, om end de er “usynlige”. Hvis der er småfejl (og det er der næsten altid), så vil de blive rettet. Hvis det viser sig at din smartphone er blevet ringere efter opdatering, og du selvfølgelig har genstartet den, så lav en nulstilling, det afhjalp i mange tilfælde nogle bugs da Samsung Galaxy S 2 blev opdateret til Android Ice Cream Sandwich.
  Jeg er personligt også yderst tilfreds med opdateringen til Android 4.1.2 Jelly Bean, og det hele kører super, bortset fra batteriet… Men det kan være forskelligt fra enhed til enhed…

 2. Det kører som i smør efter at have fået Jelly Bean på den 🙂
  Min bliver meget varm når jeg lader?

 3. Har lige overtaget en SGS2 og opdateret for en time siden og det er som at få en helt ny mobil. batteriettiden er det eneste negative 🙁

 4. Ja, jeg vil også gerne have at vide hvordan Jelly Bean kører. Hvis det ikke kører godt, så tror jeg at jeg rooter min mobilos..

 5. Berador: Super, jeg har smidt det i artiklen og tak.

  Hoj72: Jeg har ingen anelse om hvad samtlige bogstavskombinationer betyder, men det betyder ihvertfald at du ikke kan hente den via officielle kanaler lige nu 🙁

 6. HTD er de sidste 3 bogstaver i den nyeste firmware på mobilen og den skriver også at det er den nyeste firmware i mobilen..

 7. Nu er jeg ved at lave en sikkerheds kopi.. Den skriver at jeg har nyeste opdatering, men de sidste 3 bogstaver er ikke NEE, som I siger der skal stå.. Kan det være fordi det var en 3 mobil da jeg købte den, Nu er jeg ved Call me?

 8. Okay..hvis du ombestemmer dig så bare ring, det er lidt nemmere over telefonen…jeg kan godt være lidt svær at træffe, men så prøver du bare igen 🙂

 9. Kies viser et andet billede, så jeg tør sgu ikke at opdatere over KIES. For at sige det mildt, så er KIES sgu noget skrammel, jeg kan huske at jeg havde lignende problemer da jeg have en LG optimus 2x. .Jeg aborter og venter på at jeg kan få det ned over OTA..

 10. Jeg kommer ikke til en PC før i morgen igen (ved ikke helt om jeg husker rigtgt)…men den finder selv updaten…det billede som peter har smidt ind midt i artiklen, det skulle gerne selv komme frem? forstået således at du ikke selv behøver at gøre noget eller trykke på noget….

 11. Jeg bruger en go launcher, men har fået kies til at komme videre, hvor jeg skal følge anvisnigner og at trykke på Volume knap, Start knap og tænd/sluk knappen nede samtidigt..

  Nu er jeg så bare i tvivl om hvad jeg skal vælge på mobilen.

  Følgende muligheder viser mobilen..
  1. robbot your system
  2 apply an update from external storage
  3 wipe cache/ reset factory
  4 wipe cache partition
  5 applyupdate from cache..

  Hvilken en skal jeg vælge?

 12. Du bruger ikke en launcher? Launcher Pro kan godt drille med Kies og jeg mindes at Vista også er lidt lunmsk…..det bedste du kan gøre er simpelthen at ringe direkte til Samsung (du skal også være velkommen til at ringe til mig), da kies kan drille på så mange måder og de kan hurtigt hjælpe dig….

 13. Har prøvet både OTA og Kies.. Det er som Kies ikke vil finde min mobil og heller ikke vil fejlsøge på forbindelsen.. Måske er det bare mig der er klaphat til at få det til at fungere.. Men den står og siger at den tilslutter i flere minutter uden at den finder min mobil 🙁

 14. Kies kører sgu så ringe at ikke engang fejlfindingen kører ordenligt.. Er der nogen som i det hele taget har formået at få downloadet Jelly Bean til mobilen, enten over OTA eller over Kies og hvordan kører det, hvis nogen har fået det indstalleret?

 15. Kan læse rundt omkring på nettet at Samsung Kies driller ikke så lille en del af befolkningen. Har du prøvet fejlfinding? Nede under billedet af mobilen står der at hvis ikke Kies kan finde din mobil skal du prøve fejlfinding. Mener at det står under det billede hvor den prøver at tilslutte.

 16. Takker for billedet.. Men må sgu indrømme, jeg er og bliver aldrig fan af Kies, hvis det ikke kører bedre end det gør nu.. Den vil sgu ikke finde min mobil nu..

 17. Det er for en gangs skyld ikke Høy der hænger herinde 🙂 . Ja, jeg læste lige jeres kommentarer og tænkte at der sikkert var flere der kunne få brug for at se det på et billede så de vidste hvor de skulle kigge.

 18. Hov, tror at Høy følger med her 🙂 han har lige indsat et billede hvor du kan se det (jeg er ret sikker på at det ikke var der for en halv time siden).

 19. Det var en 3 mobil da jeg købte den, men har jeg abonnement ved call me på nuværende tidspunkt.. Jeg har lige installeret kies idag, så det må være nyeste version jeg har..

  Så opdateringen kommer med tiden. Så det er bare min tålmodighed der kommer på prøve.

 20. Hvis du har nyeste version af Kies så betyder det bare at den kommer senere. Jeg har heller ingen ting lige nu. jeg mener at brandede 3 mobiler tager en 14 dage ekstra, men hvis du ikke har 3 mere så burde det jo ikke betyde noget.

 21. 🙁 øv, siger ingen opdatering her og over kies siger den at jeg har det nyeste firmware.. Det er en 3 telefon jeg har, men er dog ikke 3 kunde mere.. Har det betydning?

 22. fed info op til ferien. så vil jeg opdatere her i weekenden og hygge mig i ferien med lidt Jelly bean på min SGS2 8) 8)

 23. Hvis du er gode venner med Kies, så bare hent den der. Hvis den siger at du allerede har opdateret til nyeste firmware, så tjek om du har den nyeste version installeret.

Skriv kommentar
account_circle
email