Hvor er Handcent SMS?

I går spurgte en bruger mig om hvorfor Handcent SMS var stukket af?

I kommentarerne under anmeldelsen af Handcent SMS blev jeg i går spurgt om hvorhenne Handcent SMS befandt sig. Jeg måtte erkende at jeg ikke kunne opstøve min ven igennem næsten 2 år nogen steder.

hverken på Appbrain eller på Android market er den at finde. Jeg har skrevet til holdet bag Handcent SMS i går, og melder tilbage når jeg får svar. ved du noget, eller er det mig der har misset noget?

Jeg bruger selv Handcent SMS, men uden opdateringer er det ikke meget værd, hverken sikkerhedsmæssigt eller funktionsmæssigt…så hvis du har et forslg til en ny sms-app jeg/vi der bruger Handcent SMS skal prøve, så speak up.

Handcent SMS er efter min mening en af de 100 bedste gratis Android apps.

Tak til Aslarsen. Handcent har nu selv givet svaret, og det er kun midlertidigt at den ikke er tilgængelig på Android market.

Tak til esmeinge her fra siden.

(9) kommentarer
  1. Så vidt jeg husker har Go ikke så mange muligheder men den er ikke så tung som Handcent sms…..tror jeg benytter lejligheden til at prøve den igen.

  2. Jeg må give TNFSDK ret, jeg er begyndt at bruge GoSMS for ca 14 dage siden, det er virkelig en sms tjeneste der virker, utal af muligheder, man kan tidsindstille hvornår man vil sende osv, bestemt en app jeg kan anbefale at bruge, skal siges jeg har brugt Handcent for lang tiden siden, den fangede mig bare aldrig

  3. Hehe ….det er via deres hjemmeside jeg har kontaktet dem og der stod ikke noget da artiklen blev skrevet….det var tidligt så det er ikke helt udelukket at jeg i dyb frustration er gået over i benægtelses-fasen, og kun har set det jeg ville.
    Til jer der spørger om hvorfor Handcent er Gud, tjek linket i artiklen. Det er meget nemmere og så bare spørg igen hvis i vil vide mere.

  4. Det er jo ikke mindre end en katastrofe… 😉

    Det er da ikke mere end et par dage siden jeg blev bedt om at hente “danish plugin” (selvom jeg havde den i forvejen)…

Skriv kommentar
account_circle
email