Hvilke Android enheder tror du får Ice Cream Sandwich

Mit bud på hvilke Android mobiler der får Ice Cream sandwich.

HTC er de førende i feltet, og de arbejder allerede nu får at give os Ice Cream sandwich på de seneste enheder. Jeg er ret sikker på at disse top-modeller får Ice Cream sandwich:

 • HTC Sensation.
 • HTC Sensation XE.
 • HTC Sensation XL.
 • HTC Cha Cha.
 • (HTC Desire S).
 • HTC EVO 3D.
 • (HTC Desire HD)

Google har jo sagt at når vi køber en ny Android mobil, så er vi garanteret opdateringer i de næste 18 måneder. Dette er dog ikke det samme som at vi får dem, da det er de forskellige producenter der bestemmer i den sidste ende.

Jeg tror ikke at HTC går længere tilbage end til HTC Sensation, deres første dual-core Android mobil. Jeg ved godt at vi var heldige med HTC Desire der jo kom med Eclair (Android 2,1). Senere fik vi den opdateret til froyo (Android 2,2), og senere igen fik vi muligheden for manuelt at opdatere til Gingerbread.

Det er noget nemmere for samsung at tilpasse de forskellige Android-versioner end for HTC, der jo med HTC Sense har et større arbejde foran sig end alle andre producenter.

Samsung:

LG:

 Motorola RAZR, er jeg også ret sikker på. Har jeg glemt nogle?…Hvilke Android enheder tror du får Ice Cream sandwich?

(13) kommentarer
 1. Har selv en Desire og fulgte MEGET med da annonceringen af Gingerbread kom frem.
  HOLD da op en masse postyr da det blev annonceret at den IKKE fik Gingerbread.
  (det fik den jo så alligevel om så i en lidt “presset” udgave)
  Nu er jeg personligt total ligeglad med alle de opdateringer. Om den kører Gingerbread, Ice Cream Sandwich eller hvad de nu hedder.
  Bare skidtet virker. 😉

 2. Det er rigtigt. Har faktisk en computer med alle tre versioner du nævner…altså tre computere, og den der kører xp kan ikke trække Vista, og den der kører Vista er langsommere end den der kører 7 trods bedre hardware og de er nulstillet på samme tid omtrent…slitage har vel også lidt at sige selvfølgelig. Jeg er ikke så spændt mere på de Android versioner. Mit øjeblikket var da vi opdaterede fra Eclair til Froyo.

 3. Tvivler på at min efterhånden gamle, men stadig udemærkede Desire HD får Ice Cream Sandwich… Medmindre de har optimeret ICS så meget, at det ikke kræver mere (eller måske endda mindre) end Gingerbread…

  Det lykkedes jo for Microsoft at gøre netop dette med Windows XP -> Windows Vista -> Windows 7…

  Windows XP kørte rigtig godt og ret hurtigt… Så kom Windows Vista som var meget tungt at danse med, det var dog også meget lækrere at kigge på… Så kom Windows 7 som var næsten magen til Windows Vista, men hvor det var kodet MEGET bedre… Det kører lige så hurtigt som XP men er lige så pænt som Vista…

 4. Det er vel netop også en af købsargumenterne for en Nexus mobil at det er Google der selv der styrer showet i forhold til at det er producenterne….TNSFDK: jeg må sige at jeg jeg er blevet rigtig glad for min også men jeg mangler HTC Sense og et tungt stykke aluminium…..

 5. Google har sagt, at alle med Gingerbread kan få det, men at det er op til producenterne…. For de skal jo tilpasse den til deres brugerflade!

 6. Bliver da dejligt at få ICS på min elskede SGS2’er. Er nok den android telefon til dato jeg har været mest glad for.

 7. Den er også nævnt i artiklen…det er en selvfølge, men det betyder nu ikke at alle med lignende specs får Ice cream sandwich…det er jo mere op til producenterne end til Google næsten 🙂

 8. Jeg læste at den gamle nexus fik ics, så alle modeller med nogenlunde samme specs kommer til at få det. 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email