Hvad siger i til Facebook Home?

Facebook-Home-app3

Facebook Home er tilgængelig via Google Play, hvad syntes i om den? 

Vi har ikke selv haft mulighed for at afprøve Facebook`s seneste tiltag i kampen om brugerne og deres pengepung, Facebook Home, men da den fra i går kunne hentes på Google Play vil vi gerne høre hvad i siger til det i kommentarerne herunder.

 – Prøv noget af Facebook Home lige nu

Facebook Home kan hentes her, men kun hvis du har Samsung Galaxy S 3, Galaxy S 4, HTC One, HTC One X, HTC First (preinstalleret), eller en Galaxy Note 2.

Facebook Home kræver i øjeblikket Android 4.0 og derover for at fungere.

Facebook-Home-status

Via vores Facebook fanside er der flere af jer der haft Facebook Home installeret, og Morten Buller Resen Kibsgaard skriver om Facebook Home at:

Den går ind og erstatter din standart hjem-skærm.
I stedet for at du har dine sider med widgets og apps, så har du en hjem-skærm med facebook opdateringer, som du kan bladre i og like og kommentere uden at skulle gå ind i nogle app.
Du har selvf. også et område med apps, det finder du ved at klikke på home-knappen igen, så kan du selv organisere hvilke apps du vil have fremme der, og bladre du til venstre, komme en komplet liste med alle dine apps. Under din egen organiserede liste med apps, kan du også opdatere din facebook status, uploade/tage et billede til facebook, eller checke ind på facebook.

Selvf. kan du slette det app’en.
Du går ind under indstillinger -> Programliste -> Under downloadet finder du appen ‘Home’, og der kan du klikke på afinstaller.

For at få mest mulig ud af Facebook home, anbefaler jeg du også opdatere facebook app’en og messenger appen.
For så kan du nyde muligheden som Chat-heads, hvilket betyder at når du får en facebook besked (og sms-besked hvis den er sat op til det) så popper der et lille rundt profilbillede op i siden af din mobil, klikker du på det popper et vindue op med den besked du har modtaget, den åbner ikke nogle app, det popper bare op foran hjem-skærmen.

En anden bruger, Conni Jørgensen skriver:

Har prøvet den kort , men det er ikke noget jeg kommer til at bruge.

Michael Clausen har dette at sige:

HTC one x men har fjernet det igen, da jeg selv vil vælge hvornår jeg vil ind på facebook

Morten Buller Resen har været så venlig at smide en apk op i sin dropbox, samt en masse billeder, men efter at have installeret den på min Sony Xperia Z og fået bekeden at den ikke er kombitabel med enheden tror jeg at vi der ikke har de nævnte produkter må vente lidt endnu.

 – Facebook Home kommer kun til smartphones og tablets med Android 4.0 ICS og derover

Facebook-Home-appdrawer

Så, har du haft mulighed for at prøve Facebook Home lad os høre hvad du syntes i kommentarerne…..  

Hvis i får beskeden “er ikke tilgængelig i dit land”, så brug linket til Morten Bullers Dropbox og installer apk-filen ved at trykke her eller brug Mikael Lembergs her.

(17) kommentarer
 1. Sjovt som folk har en forskellig mening om Facebook Home 🙂
  Jeg er personligt afhængig af Facebook og Facebook Home er nok noget af det fedeste jeg har downloadet gratis. Synes godt om 😛

 2. Overlækkert 🙂 har installeret apk på sgs3 og det er sindssyg lækkert at bruge. Jeg er ikke Facebook fanatisk men de sociale medier bliver mere og mere en del af vores hverdag (ellers ville Google heller ikke have købt YouTube), og jeg tror at fremtiden peger i den retning så hvorfor ikke være med fra start

 3. Til jer der får “enheder ikke understøttet”, gør som Lusen skriver, hent via de links i artiklen…

 4. I skal bare hente apk filen ved at trykke på linket i artiklenerne. det er sådan jeg har fået det ned på min sgs3 og det virker udmærket. jeg er overcrazy med det og i skal tænke på at der vil komme nye funktioner 12 gange i året så det bliver bare bedre og bedre 🙂

 5. Har lige prøvet og installere den apk som Morten har uploadet til Dropbox men det virker ikke på en Xperia Z 🙁

 6. @kristina Jensen, tilgå den her artikel på din Note 2 og hent den apk der er linket til i artiklen så kan du bare få dem den vej.

 7. Jeg har en note 2. Og google play siger at Facebook home ikke er tilgængeligt i mit land (Danmark ) ??

 8. Jeg har benyttet det i en time på min Galaxy Note 2 og så blev det for meget af det gode. Jeg tvivler på at det bliver en succes medmindre der virkelig er mange Facebooks afhængige derude 🙂
  Jeg tror at det mest er unge der kan se det fornuftige i det.

Skriv kommentar
account_circle
email