Prøv noget af Facebook Home lige nu

Facebook-Home-apk

Vil du prøve Facebook Home kan du downloade apk-filerne og installere på din smartphone lige nu. 

Screenshottet ovenover er på min Sony Xperia Z, og det kan ikke lade sig gøre at køre Facebook Home (ihvertfald den her ikke helt færdige version) på en smartphone med en fuld HD skærm.

Der er 3 apk-filer, hvoraf den ene er en ny facebook-app og den anden er det nye Messenger. den sidste er selveste launcheren, og efter du har installeret dem alle tre og trykker hjem får du nogenlunde samme skærm som den herover.

 – Facebook viser os hvad Facebook Home og HTC First kan

Du kan så prøve at trykke på Facebook Home og kun èn gang. Sætter du Facebook Home til din default home-launcher skal du gå ind i indstillinger for app`en og rydde standarder for at få din normale startskærm tilbage. 

Guiden er meget gammel, men hvis i efter at have læst stadig har spørgsmål er i velkomne: Hvordan installerer jeg en apk?

Du skal downloade de 3 filer herunder og installere dem.

Facebook Home

Facebook Katana

Facebook Orca

Ifølge AndroidPolice skal du afinstallere din Facebook-app hvis du har erhvervet en sådan via Google Play.

(4) kommentarer
  1. han skriver også i artiklen at den ikke virker ordentligt og heller ej på nye mobiler med fuld HD, og jeg kan heller ikke få det til at virke rigtigt så jeg venter 🙂

  2. Hver gang jeg prøver at logger på med appsne, så siger den
    “Loginfejl. Der opstod en fejl. Prøv at logge på igen”
    og det har jeg så prøvet 100 gange, på 2 forskellige netværk.

  3. nej ihvertfald ikke lige hvad jeg kan se. men det virker ikke ordentligt. jeg syntes du skuille vente til der kommer en mere færdig version af facebook home, for der mangler en masse funktioner i den her 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email