HTC One har nået 5 millioner-mærket

Ifølge en anonym fra HTC er der blevet solgt godt og vel 5 millioner eksemnplarer af HTC One siden lanceringen sidst i marts.

HTC har haft det slemt økonomisk, og med HTC One vil de vende regnskabet og vise deres investorer at de stadig har det der kræves. Netop derfor kan dette blot være lokkemad (PR)for at få fokus væk fra den dårlige omtale på nettet, og så over på nogbet positivt.

“Orders are pretty good so far and are still more than what we can supply. This is partly due to the shortage of components. When the issue is resolved next month, we will have a better idea if it’s doing really well or not,”

At sælge 5 millioner eksemplarer af HTC One på godt to måneder er jo ret godt, men der skal sælges mere for at overbevise aktionærerne, det skriver HTC Source.

HTC havde i starten af lanceringsperioden problemer med at skaffe kamera-komponenter, og det har selvfølgelig kostet nogle kunder.

 – Får HTC One snart Android 4.2.2?

Til sammenligning har Samsung solgt 10 millioner eksemplarer af deres nye topmodel SGS4, og det på blot 30 dage.  

(4) kommentarer
  1. hvornår skriver i en test af den? alle andre roser den så jeg glæder mig til at læse jeres dom. en af mine venner har købt den og jeg er garanteret på at i giver den topkarakterer 🙂 det er virkelig toppen af poppen 😛

Skriv kommentar
account_circle
email