Får HTC One Android 4.2.2 om 3 uger?

Et tweet fra en HTC udvikler afslører muligvis at HTC One allerede kan modtage Android 4.2.2 Jelly Bean om nogle uger. 

En HTC udvikler svarede på et tweet i går på spørgsmålet om hvornår HTC One kunne forventes at få Android 4.2.2 Jelly Bean. Svaret var at han mente at der ville gå 2 til 3 uger.

HTC 4

HTC har intet officielt meldt ud, så tag det med et gran salt.

Du kan se tweeted her.

Efter opdateringen til Android 4.2.2 vil HTC One bla. understøtte widgets på lockscreenen, samt få helt nye muligheder i notifikationsbaren.

 – Få Android 4.2`s statusbar med Quick Settings app

HTC One er HTC`s nyeste topmodel, og den skal tage kampen op imod smartphones som Sony Xperia Z og Galaxy S 4, der ligesom HTC One kommer med en fuld HD skærm (1920 x 1080 pixels).

Kilde via Jan Klintø 

(13) kommentarer
  1. Tak. Må jeg stille et spørgsmål mere? Hvis der er en af jer der har den altså. Er den god nok? Har jeg stadig en god mobil om et år hvis jeg køber den? Jeg er klar over at der hele tiden kommer nyt.

   1. Lige nu kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle bytte den ud om et år….. den er fantastisk og designet sidder lige i skabet 😉

    Uden tvivl min bedste mobil til dato 8)

    1. Klintø kommer du fra HTC eller samsung? hvis du kommer fra HTC (jeg har en One X) hvad er så din mening om at købe en ny? jeg køber den med håndjern så det betyder ikke så meget men kan det betale sig?

     1. Jeg kommer selv fra One X og Lumia 920. Har aldrig rigtig været til Samsung, kun Nexus..

      One er langt bedre end One X, hurtigere, mere smooth, flottere skærm og så er designet også klart bedre end One X 8) Faktisk vil jeg slet ikke sammenligne de 2, da det nye Sense er flottere skruet sammen….

     2. Glemte at svare, selvom mit indlæg nok bærer præg af min mening…. Køb 😀

 1. Ja det er mere eller mindre samme desugn. Jeg tror nok nok st aluminium på HTC one er hårdere end det på dhd 🙂 😛 😛

 2. Jeg overvejer seriøst at skifte min SGS3 ud med HTC One En af mine venner har en HTC Desire HD og jeg kan rigtig godt lide det aluminium. Er der nogen der kan bekræfte at det er lidt hen af det samme?

Skriv kommentar
account_circle
email