HTC One X får masser af omtale

HTC One serien har fået masser af omtale, vi bidrager nu til lidt mere.

Siden vi i februar fandt ud af at HTC Edge ville blive til HTC One X, har vi også her på siden bidraget ret godt til medieomtalen af den nye One serie.

I en pressemeddelse skriver HTC, at efter de lancerede HTC One serien på MWC har de fået ret meget omtale i medierne.  Faktisk så meget at ud af de 402.000 historier der er blevet nævnt på de sociale medier i perioden fra 25. februar til den 1. marts, da står HTC One serien for de 26% af dem. I alt svarer det til et læsertal på 30 millioner.

Google har også bidt mærke i interressen for den nye One serie. Fra MWC startede, og 30 dage frem, stod “HTC One” for 38% af søgeordene over de produkter der blev lanceret.

Læs også: HTC One X specifikationer.

Peter Frølund, HTC`s Nordiske direktør, udtaler:

“En stor og stærk messe som Mobile World Congress er med til at sætte fokus på de mange nye produkter og services, der lanceres nu og i den kommende fremtid. Det er godt for branchen. Men det er mindst ligeså fantastisk at se, at nyhederne i så høj grad ender på de sociale medier, hvor de bliver vendt og drejet af dem, vi som producenter i første og sidste ende udvikler til – nemlig forbrugerne”.

HTC One serien består af HTC One X, HTC One V, samt HTC One S. 

HTC One X kan forudbestilles her.

 Kilde: Pressemeddelse

(17) kommentarer
 1. “Batteritiden er…………knap så god. 11timer første dag”

  Henrik, er batteri tiden blevet bedre??
  For jeg synes ellers 11 timer første dag er godkendt 🙂
  Efter den første uge, er du så blevet mere vild med den?? Fortæl fortæl 8)

 2. Tak 😀 synes den kører fantastisk,er vandt til Desire HD.Skærmen er bare lækker,virkelig flot og fin i sollys 🙂 er meget tilfreds. Batteritiden er…………knap så god. 11timer første dag 🙄 ikke så godt men ellers meget meget lækkert stykke legetøj 😉 og lyden er virkelig feeeeeed 8)

 3. [quote name=”Henrik E”]Tak Klintø ;-)[/quote]
  Tillykke 🙂 jeg er ikke misundelig… Ahem.. Kører den fint og det hele?

 4. Hehe.. Jeg har haft så travlt at jeg har glemt at bestille den til test, men det skal jeg klart have gjort. Har du bestilt Henrik?

 5. Jeg er bestemt ikke meget for det, men tror jeg må slå koldt vand i blodet og venter til næste generation……….. Mon ikke der kommer en til sept./okt.?? 🙂

  Meeen, man skal aldrig sige aldrig, for jeg kunne jo få et hukommelses svigt og trykke på godkend køb 8)

 6. [quote name=”sharky”]Jeg har også forudbestil og forventer at den ankommer i starten af næste uge[/quote]
  URRA 🙂 Trtor i bliver tilfreds med jeres køb…

Skriv kommentar
account_circle
email