3 nye HTC mobiler er annonceret

HTC har præsenteret deres nye “One” serie på årets Mobile World Congress.

Ked af at der ikke er mulighed i denne uge for at skrive artikler, især når der er MWC, men her kommer lidt af det ihvertfald. Zoom ved at trykke på billederne. HTC skriver således i pressemeddelsen:

“Livets store øjeblikke er dem, vi gerne vil fastholde på et foto eller mindes med en bestemt melodi. Derfor var det altafgørende for os, at One-seriens fantastiske kamera og suveræne lydoplevelse vækker følelser så intense, at de nærmest overstråler virkeligheden,” udtaler Peter Chou, direktør for HTC Corporation. “Vi har lagt et stort arbejde i at udvikle et kamera og en lydoplevelse, der vil begejstre vores kunder, og som de vil bruge ved enhver tænkelig lejlighed, og det føler vi, at HTC One-serien lever op til i en grad, der efterlader konkurrenterne i støvet.”

HTC One-serien formår at levere den mest fuldendte oplevelse fra HTC nogensinde, ikke mindst ved at integrere Android 4.0 (ICS) med HTC Sense™ 4, den seneste version af HTC’s velsmurte brugeroplevelse. Og som noget helt nyt indeholder HTC Sense nu HTC ImageSense™, en samling fremragende kamera- og billedbehandlingsfunktioner, der får andre smartphones til at virke håbløst gammeldags. HTC Sense 4 forbedrer desuden lydkvaliteten over hele linjen og gør det nemmere at lytte til musik på sin telefon.


HTC One XHTC_ONE_X

HTC One X er smukt formgivet og udført i et enkelt stykke polykarbonat, der føles lige så robust som metal, bare meget lettere. Designet kombinerer en unik, blank “pianolak”-finish med en mat bagside i én sammenhængende konstruktion. HTC One er lynhurtig, og takket være den nye NVIDIA® Tegra 3 Mobile Processor kan du glæde dig over flot grafik, længere batterilevetid og apps, der kører hurtigere. Den drives af en Super 4-PLUS-1™ quad-core-processor på 1,5 GHz med en femte batteribesparende kerne suppleret af en højtydende NVIDIA®-grafikchip med 12 kerner. HTC One har en 720p HD-skærm på 4,7 tommer beskyttet af et lag Corning™ Gorilla-glas. På markeder med 4G LTE vil HTC One X desuden kunne fås i en version med en LTE Qualcomm Snapdragon S4-processor på op til 1.5 GHz.


 

 

 


HTC One SHTC_One_S

HTC One S er beregnet til dig, der vil have en smartphone i høj kvalitet, bare mere kompakt. Den kombinerer en Qualcomm Snapdragon S4-dual-core-processor på op til 1,5 GHz med en skærm på 4,3 tommer der er beskyttet af Corning™ Gorilla-glas. HTC One S er udformet i HTC’s innovative design og fremstillet af et enkelt stykke metal, men med en tykkelse på kun 7,9 mm er det HTC’s tyndeste smartphone til dato. HTC One S byder på to nye designdetaljer, der viser, at HTC tør gå sine egne veje, når det handler om innovativt design af mobiltelefoner. Den første er en ultra-mat sort overflade af keramisk metal, der er resultatet af en MAO-proces (microarc oxidation), der oprindeligt blev udviklet til brug i satellitter. Den forvandler metaloverfladen til en supertæt keramisk krystalstruktur, der er fire gange hårdere end eloxeret aluminium, og som sikrer, at HTC One S vil bevare sit flotte udseende i mange år. Den anden designdetalje er en ny, patenteret form for eloxering, der skaber en gradvis overgang fra lys til mørk, som ser utrolig flot og sofistikeret ud.

 

 


HTC One VHTC_One_V

HTC One V bygger videre på HTC Legends klassiske, prisvindende design og kombinerer derved formgivning i høj klasse med en fuldendt oplevelse, et fantastisk kamera og suveræn lyd i en smartphone, der appellerer til et bredt publikum. Det enkle og ikoniske design udført i et enkelt stykke aluminium udstråler solid håndværksmæssig kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: Pressemeddelse

(10) kommentarer
  1. Kan man bare købe store batterier sådan? Passer de bare ind? Det ville jeg da overveje så. Virker bare mærkeligt, har aldrig hørt om nogen, der har gjort det før?

  2. Jeps, glæder mig til at se det nye HTC Sense i en mobil i min hånd…gerne snart 🙂
    Bulow: Det var da egentlig billigt synes jeg…

  3. savle.. Men har faeet koebt mig et 3500mvh batteri til min sgs2. saa nu jeg lykkelig for min telefon igen 😛

Skriv kommentar
account_circle
email