HTC One M8 modtager mindre opdatering

thumb HTC-One-M8-2

HTC One M8 kan opdateres via OTA.

HTC hører til toppen, hvor også Sony og Samsung sidder efter min mening, når det kommer til at holde deres produkter opdateret, og det gælder selvfølgelig også for topmodellen HTC One M8 der netop nu modtager en opdatering via OTA (over the air).

Opdateringen er en del af den nuværende Android 4.4.4 og altså ikke Android 5.0 Lollipop.

Opdateringen (3.28.401.9) fylder omkring 75 MB og har du ikke særlig meget data i dit abonnement burde du opdatere via WIFI.

HTC har altid smidt deres opdateringer ud OTA og denne er ingen undtagelse, hvilket betyder at du ikke skal finde kabler eller PC frem, men at du kan klare opdateringen direkte via mobilen.

 – Hvilke HTC smartphones vil modtage Android 5.0 Lollipop?

Har du endnu ikke modtaget et lille ikon i din statusbar der fortæller dig at der er en opdatering tilgængelig kan du under dine indstillinger og om telefonen søge manuelt efter den. 

Opdateringen bringer fejlrettelser med sig i form af systemforbedringer, nærmere betegnet WIFI Hotspot forbindelsesforbedringer. 

HTC One M8 fik for en måned siden Android 4.4.4 KitKat og HTC Eye Experience og opdateringen der er tilgængelig nu indeholder altså fejlrettelser til denne. 

Tak til Jesper Brogaard Hvass der indsendt nedestående screenshot. 

2014-11-10-16.19.03

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email