HTC One M8 får Android 4.4.4 KitKat og HTC Eye Experience

thumb HTC-One-M8

En opdatering er klar i Danmark til HTC One M8.

Det er blot nogle timer siden at HTC lancerede den vandtætte HTC Desire Eye, der er den første HTC mobil med HTC Experience, og nu kan de danske brugere af HTC One M8 også få glæde af den nye software via en opdatering.

Opdateringen er netop nu inde over Danmark og som altid kan din HTC smartphone opdateres via OTA, hvilket betyder at du ikke har brug for ledninger eller en PC.

Opdateringen fylder 250 MB og har versionsnummer 3.28.401.6.

Efter opdateringen kører HTC One M8 Android 4.4.4 KitKat, samt har du nu mulighed for, via HTC Eye Experience, at f.eks optage hvad der sker foran kameraet både foran og bagved mobilen.

HTC Eye Experience tilbyder også andre funktioner som ansigtssporing af op til 4 personer, samt kan du nu ligge en gang makeup før du tager et selfie (via softwaren i mobilen der glatter din hud ud).

Hvis ikke du allerede har modtaget et ikon i din statusbar der fortæller dig at en opdatering er klar, så er den ihvertfald på vej til dig.

Screenshot2014-10-09-13-11-

htc-one-m8-opdatering-dkVia Jan Klintø 

(9) kommentarer
  1. hvorn mon det så komme til htc one m7? den er jeg nemli nød til at beholde til htc laver en htc m9 😛

  2. Utroligt som i altid er først med nyheder om opdateringer 😛 positiv ment selvfølgelig 🙂 og det negative er at der ikke er noen opdatering til min HTC m8 endnu 🙁

    1. Hell ik til min 🙁 du kan prøve at rydde data i Google service mener jeg Men er ej sikker på det så brug Google inden du gør noget 8)

  3. feeeeddesst men intet til mig endnu..har genstartet og prøvet at slukke og tænde men min htc m8 griner bar ad mig 😛

Skriv kommentar
account_circle
email