HTC One lanceres i rød

HTC One kommer nu i en ny farve, nemlig “glamour red”. 

Lad mig starte med at sige at jeg er klar over at anmeldelsen af HTC One er forsinket på et næsten utilgiveligt plan, vi har haft den i rigtig lang tid og klar først i næste uge (tak for jeres henvendelser).

 – Anmeldelse af HTC One

HTC har med HTC One vundet en del priser for både design og performance som f.eks GSMA`s Global Mobile Award..

 – HTC vinder pris og mundhugges med Samsung

Peter Frølund, HTC Nordic, siger:

“HTC One er vores teknologiske flagskib, og den glamour-røde version udtrykker smukt muligheden for at forene personlig stil med den bedste kvalitet og performance inden for smartphones”

HTC One konkurrerer imod andre topmodeller som Sony Xperia Z og Samsung Galaxy S4. Du kan se en skærmtest imellem de 3 produkter her.

 – HTC One albummet (web-TV)

HTC One Glamour Red kombinerer innovation og design i det mest gennemførte produkt til dato. BlinkFeed samler feeds fra udvalgte nyhedskilder, sociale medier med fx. telefonens tv- og kalenderfunktioner i et dynamisk live stream af info direkte på startskærmen. UltraPixel-kameraet tager ekstra gode billeder i begrænset lys og HTC Zoe indfanger øjeblikket i 3-sekunders klip frem for bare et splitsekund. BoomSound booster musikken med stereohøjttalere på telefonens front, hvilket giver den bedste lydoplevelse, hvad enten du lytter til musik, gamer eller ser film på den glasklare 4.7” Full HD-skærm. 

(7) kommentarer
  1. Jeg er 19 år og en mand og jeg kan da hurtigt finde på at købe den i rød 🙂 det er faktisk moderne blandt unge men jeg forstår godt (uden at jeg vil genere nogen) hvis en mand på 40 Ikke vil have den.

Skriv kommentar
account_circle
email