HTC One kan opdateres

En lille opdatering på 32 MB til HTC`s flagskib, HTC One, bliver i disse dage rullet ud. 

Er du den lykkelige ejer af en HTC One vil du formentlig snart få en lille notifikation om at der er en opdatering tilgængelig. Opdateringen kan hentes via OTA, og efter opdateringen lander du på 2.24.401.8.

 – HTC One anmeldelse

Som altid er det ikke sikkert at alle kan opdatere på samme tid.

HTC One er HTC`s seneste topmodel, og den er især populær grundet sit alumiums unibody design, samt den gode lyd der kommer fra de to frontale stereohøjtalere.

Er skærmen på HTC One en anelse for stor har HTC introduceret HTC One Mini, og er skærmen en anelse for lille kan du glæde dig over at vi i næste måned får HTC`s første phablet at se, nemlig HTC One Max.

Sidder du med en HTC One X kan den lige nu opdateres til HTC Sense 5 og Android 4.2.2.

HTC-One-opdatering-1

Via Jan Hindborg Klintø  

(26) kommentarer
 1. Fuck jeg hader den nye opdatering 🙁 især det nye tastatur bare ikke acceptabelt hvordan F… ændre man til T9 tastatur. HTC i er nogle klaphatte,

 2. Jeg har opdateret – den kom automatisk. Til gengæld har jeg nu mistet det klassiske T9 tastatur… Hvordan finder jeg den igen??? Den ligger ikke i valgmulighederne – der er nu kun de 3 standard…

 3. Tak. Det tager lidt tid men den er blevet bedre efter opdatering. Jeg kan ikke finde noget forandring i brugerfladen men jeg vil mene at den er lidt mere flydende. Jeg er så glad for den 8)

 4. At få Google tastaturet frem er noget mere tricky end forventet.. Efter at have Google mig lidt omkring, så skal man først installerer “Google keyboard” https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin Men den siger så, at HTC One ikke er kompatibel… Hmmmmm… Godt så… Hvis I gerne vil have den installeret, kan det gøres med denne APK fil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179
  Installer den, find Google-tastatur der hvor alle jeres programmer er og åben den, så bliver i guidet igennem installationen…. Held og lykke, skal lige siges, at det virker efter installationen 8)

  1. Nu fik jeg Martin (familiens it mand som egentlig bare er min lillebror) til at hjælpe og det virker. jeg ved bare ikke hvad han har gjort 😛 Tak for guiden 🙂

 5. Nogen der ved, hvad opdateringen indeholder ?
  Kan ikke rigtig se nogen forskel og kan ikke se, at der er nyt tastatur til rådighed. 😮

 6. Så blev vores også opdateret. Det er nok nummer 3 opdatering vi får siden vi købte den 🙂

 7. Du ved godt nok meget. Det er rigtigt at det er den og den er færdig med at installere. Det er første gang jeg har prøvet at opdatere en telefon så tak for hjælpen 🙂

 8. Tak det var hurtigt svar kan man godt sige:-)

  det er gjort nu og Nu ved jeg ikke lige hvad der sker men den har slukket sig selv og startet op igen.?? jeg tror nok at jeg sagde ja tak til at installere en opdatering.

  du skriver i historien at den fylder 32 mb og efter hvad der står her på min mobil fylder den 416 mb. det er jo noget af en forskel:-)

  nu har jeg sagt ja tak til at den skal hente den opdatering men selvom jeg er på wifi tager det noget tid. den har kørt nu i omkring 5 minutter og den er stadig ved at downloade, kan det godt være rigtigt? normalt når jeg henter en app fra butikken tager det kun 30 sekunder.
  jeg kan se at den henter mere og mere imens jeg skriver. skal jeg ikke røre ved noget eller gøre noget så?

 9. Forstår ikke helt hvad i mener når i skriver at i trykker på den knap 😳 jeg er newbie så bær over med mig men jeg har ikke sådan en knap på min skærm. Skal den hentes fra den butik hvor jeg køber spil?

  1. Opdateringer finder du under.. Indstillinger, Om, Softwareopdateringer og Kontroller nu 🙂
   Måske der ligger mere end den ene opdatering, hvis du ikke tidligere har prøvet det!!! Hvem ved 8)

  1. Må indrømme at jeg ikke testede inden opdateringen… Men nu har jeg 4 at vælge imellem!!
   Standard (QWERTY)
   Standard (AZERTY)
   Standard (QWERTZ)
   Og den gode gamle klassiske T9 (telefon)..
   Synes faktisk ikke jeg kan se forskel på de 3 ovenstående, når jeg tester dem…..!!!

Skriv kommentar
account_circle
email