HTC One Guld kommer til Danmark

HTC One kan nu snart erhverves i en ny guld-variant i Danmark.

HTC`s unibody aluminiums design som vi så første gang på min første smartphone, HTC Legend, er en af købsgrundlaget for at vælge en HTC One smartphone. Sammen med en god skærm og HTC`s brugerflade har vi opskriften på en god mobil der også tiltaler de lidt mere kræsne brugere.

 – Anmeldelse af HTC One

HTC One kan fåes i sort, rød, blå, og sølv, og nu er guld-versionen også lanceret. HTC`Peter Frølund udtaler om den nye farve-variant:

“Med udgangspunkt i det smukke aluminiumsdesign, som kendetegner HTC One, er vi utrolig glade for at have udviklet denne unikke guldfarvede udgave, som virkelig er ’one of a kind’”

HTC One Guld kan snart købes ved de danske forhandlere (i december), heriblandt HTC Concept Store. 

HTC One har vundet flere priser for sit fantastiske design og høstet stor international anerkendelse fra bl.a. EISA, T3, Mobile Choice samt det nordiske gadgetmagasin Lyd & Billede, som kårede HTC One til Årets Gadget 2013. Med sin markante stilfulde finish og unibody-design i aluminium, passer den nye glamourøse guldvariant perfekt til den kommende juletid og er et must-have, når 2014 skal startes med stil.

Med denne eksklusive udgave af årets smartphone får man alle de samme funktioner som den originale HTC One. HTC BlinkFeedTM, der samler nyheder og sociale feeds direkte på startskærmen, Ultrapixel kameraet, som giver uovertrufne billeder samt de dobbelte fronthøjttalere, der giver bedre lyd end nogensinde. 

Skriv kommentar
account_circle
email