HTC One Dual Sim er lanceret

HTC One kan snart erhverves med dual-SIM, altså mulighed for at have to SIM-kort i telefonen. 

HTC One er især blevet rost for dens aluminiums unibody-design, den gode lyd i de frontale stereohøjtalere, samt skærmen der af LCD3 typen og ikke at glemme HTC`s brugerflade HTC Sense.

Alle disse ting er også med i HTC One Dual Sim, og den har faktisk mere eller mindre samme specs som den originale HTC One, med både Snapdragon 600 systemchip, 2 GB RAM, og 4 MP ultrapixel kamera.

 – HTC One test

HTC lancerede for noget tid siden en anden dual-SIM smartphone, nemlig HTC desire 600.

Pris og tilgængelighed er ikke oplyst, du kan læse hele pressemeddelsen herunder:

HTC introducerer nu en af markedets allerførste high-end smartphones med dual active sim – altså en smartphone, hvor begge sim-kort er aktive på samme tid. Forbrugere, med behov for en smartphone i dual sim kategorien, har hidtil været henvist til mellemklasse telefoner, men dette vil HTC nu lave om på ved at lancere en version af den prisbelønnede HTC One med understøttelse af to sim-kort.

HTC One Dual Sim er støbt i samme eksklusive aluminiumsdesign som HTC One og indeholder alle de samme anmelderroste funktioner, som fx HTC BoomSoundTM, HTC BlinkFeedTM og HTC ZoeTM. Der er dermed ikke gået på kompromis med hverken udseende eller indhold i den nyeste version af HTC One.

Den perfekte firmatelefon
Med HTC One Dual Sim kan man nu have job og privatliv i én og samme smartphone, og dermed slippe for at skulle holde styr på både en arbejds- og privattelefon. Dette sparer ikke blot plads i lommen, men gør også ens mobilbrug både smartere og enklere.

De to sim-kort fungerer simultant og kan nemt skræddersyes ved at tilknytte forskellige ringetoner og notifikationer til hvert kort. På den måde kan man altid høre, om det er en arbejds- eller privatkontakt, der ringer. Der er dog ingen risiko for at miste et opkald, da man stadig bliver notificeret om indkomne opkald, selvom man snakker i telefonen. En anden nyttig feature giver brugeren mulighed for at vælge om opkald og SMS’er skal foretages fra det ene eller det andet kort.

Smartphonen til den rejsende
Med HTC One Dual Sim har man mulighed for at benytte to valgfri sim-kort sideløbende, og dermed tilpasse sin smartphone til det land, man befinder sig i. Rejser man meget, er dette den ideelle løsning, da man kan have et lokalt sim-kort i HTC One Dual Sim samtidig med at ens oprindelige kort er aktivt. Dermed kan man anvende en lokal operatør, når man ringer inden for landets grænser og slippe for høje opkaldsafgifter og roamingtakster. Samtidig beholder man sit private sim-kort i smartphonen, så man altid har kontakter, SMS’er osv. lige ved hånden.

Uanset om det er to lokale kort eller en kombination af et lokalt og et internationalt, får man med HTC One Dual Sim altid den fleksibilitet og de kombinationsmuligheder, som passer til ens individuelle behov.

Udover at have plads til to sim-kort, er der under det aftagelige bagdæksel gjort plads til et microSD-kort. Dermed kan HTC One’s interne hukommelse øges med op til 64GB, og sammen med de 25GB medfølgende Dropbox-plads skulle der være hukommelse nok til både musik, videoer, billeder og spil.

(2) kommentarer
  1. Så kunne det være smart hvis der var sådan noget Knox ligesom Samsung har på deres. Så havde man jo en helt sikker telefon både til arbejdet og i hjemmet

Skriv kommentar
account_circle
email