HTC lancerer HTC Desire 600

HTC Desire 600 er en dual-SIM Android smartphone med Boomsound, Blinkfeed, og en 4,5″ skærm. 

HTC Desire 600 er blevet præsenteret i Ukraine, Rusland, og vi har på nuværende tidspunkt ikke noget information om den vil komme til Danmark.

Vi snakker en mobil der ligger sig i den høje ende af middel-klasses smartphones. Specifikationsmæssigt kigger vi på en 4,5″ qHD skærm, en 1,2 GHz quadcore processor, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse (SD-kort er understøttet), dual-SIM, NFC, og et 8 MP kamera på bagsiden og et 1,6 MP kamera på fronten.

Batteriet er på 1860 mAh, og HTC Desire 600 kommer med det nye HTC Sense 5.

 – Få HTC Sense 5 wallpaper på din smartphone

 – HTC Sense 5 kommer til udvalgte HTC smartphones

Den oprindelige HTC Desire var sammen med HTC Legend (min første Androide) de bedste Android smartphones herhjemme i en periode, og ligesom at LG Optimus G og LG Nexus 4 er “tvillinger”, så er HTC desire`s tvillingebror den allerførste Google Nexus smartphone, nemlig HTC Nexus One.

HTC-Desire-600-hvid

Kilde: Henrik Enevoldsen via Pocketnow  

(7) kommentarer
  1. Metal er da meget flottere end plastik. Det er lige før at det ikke er en smagssag men et faktum 🙂

    1. Ved ikke om jeg tør være uenig med en der kalder sig Joe killer 🙂
      Det er vel en smagssag uanset hvordan vi vender og drejer det. Personligt bliver de for tunge til mine arme (jeg er en slapsvans).

  2. bryder mig ikke om HTC´s mobiler desværre 🙁 kan slet ikke se fede ved det metal. nej tak du så hellere en plastik mobil der ikke vejer det samme som en mursten 🙂

  3. Jeg er til Samsung men den HTC Desire 600 er ret fed. Hvad mon pris bliver på sådan en smartphone?

  4. Det er lige før at den er lige så lækker som HTC One 8) jeg holder mig til Sony men hvis det ikke var fordi jeg næsten lige har købt Xperia Z så ville det blive One.

Skriv kommentar
account_circle
email