HTC Desire 500 er lanceret

HTC har netop introduceret en mellem-klasses smartphone, nemlig HTC Desire 500. 

HTC lancerede for 3 måneder siden HTC Desire 600, og nu kommer så HTC Desire 500. 

 – HTC lancerer HTC Desire 600

Forskellende på de to er små, men 600 har en anelse bedre specs, f.eks er batteriet på 1860 mAh sat op imod 1800 på Desire 500.

HTC Desire 500 kommer til Danmark inden udgangen af 3. kvartal, og om prisen skriver HTC at den bliver “overkommelig”.

Desire 500 har en 4,3″ skærm, en 1,2 GHz quadcore processor, 1 GB RAM, 4 GB intern hukommelse (understøttelse af micro-SD op til 64 GB), et 8 MP kamera bagpå og kører selvfølgelig Android.

HTC skriver om Desire 500:

HTC Desire 500 introducerer HTC’s roste BlinkFeed-funktion til Desire-serien. HTC BlinkFeed vises på en fremragende 4.3” skærm og forvandler din startskærm til en skræddersyet strøm af information, hvor du nemt får et overblik over de seneste nyheder og opdateringer fra dine sociale netværk – alt sammen samlet på ét sted.

På HTC BlinkFeed linkes der hver dag til mere end 10.000 lokale og internationale artikler fra nogle af verdens førende medievirksomheder. I Danmark samarbejdes der både med nyheds- og livsstilsmedier, såsom TV2, JyllandsPosten, ELLE og Euroman, og der kommer hele tiden flere til.

Med Desire 500’s 8MP kamera er du altid sikret en flot gengivelse af dine oplevelser, da det i kraft af den dedikerede HTC ImageChip processor er skabt til at tage spektakulære stillbilleder og HD-videoer. Frontkameraet på 1.6MP gør det ligeledes let at tage selvportrætter i højeste kvalitet. Med et væld af redigeringsværktøjer kan du forvandle dine billeder præcis, som du har lyst til, fx ved hjælp af et bredt udvalg af kreative filtre eller funktionen ’Altid smilende’, så du altid er sikret gode billeder. Del dem derefter med venner og familie på dine foretrukne sociale netværk – alt sammen direkte fra Desire 500.

Med Video Highlights forandres måden, hvorpå begivenheder deles. Funktionen forvandler dine billeder og videoer fra en hel dag eller en særlig event til en 30-sekunders video tilsat temaer og musik. Overgangen mellem billederne er matchet til musikkens tempo, så du får en professionel video uden selv at skulle løfte en finger. 

Skriv kommentar
account_circle
email