HTC arbejder på ny HTC One

HTC skulle angiveligt allerede have en opdateret version af HTC One i støbeskeen. 

Ifølge hjemmesiden Pokcet-lint vil HTC allerede inden udgangen af 2013 være klar med en opdateret udgave af flagskibet HTC One.

 – HTC One anmeldelse

Kilden angiver ikke nærmere info eller specifikationer, men der er sandsynligvis tale om en smartphone med en lidt større skærm (vores bud er 5″), et større batteri, og en større og nyere processor, højst sandsynligt Snapdragon 800 som også Sony Xperia Z Ultra og Samsung Galaxy S4 LTE-Advanced har.

Om det endnu ikke officielle produkt er den føromtalte HTC One MAXX, et tomt rygte, eller en opdateret udgave af HTC One må tiden vise. Faktum er ihvertfald at det vil give stor mening for HTC at, ganske ligesom konkurrenten Samsung har gjort med deres topmodel Galaxy S4, at udbygge porteføljen i deres One-serie.

Ifølge Pocket-lint arbejder HTC også på en ny smartphone i plastik som skulle blive lanceret i 2014 og være en sammensmeltning af HTC One og HTC Butterfly.

Kilde 

(7) kommentarer
  1. HTC One styrer for vildt 🙂 2 dage efter at den blev sat til salg i Danmark havde jeg den i min lomme og jeg er superglad for den endnu :E: :E:

Skriv kommentar
account_circle
email