Højdepunkter i Ice Cream Sandwich Android 4,0

Jeg har kigget lidt på hvad vi skal glæde os til når vores Android enheder får Ice Cream Sandwich?

Jeg gennemgår hvad Ice Cream Sandwich bringer med sig set fra brugerens side af skrivebordet:

 • Live effekter: Live effekter er lidt ala hvad vi ser i f.eks Fatbooth, hvor du kan forandre ansigter. I ICS (Ice Cream sandwich), er det både muligt at fortrække ansigter imens du tager et billede eller skifte bagrund. Du kan også benytte det under video-optagelse og når du bruger Google Talk app`en.
 • Screenshots: Det er nu muligt at tage et screenshot ved hjælp af hardwareknapper, samt dele det.
 • Browseren: Du kan synkronisere dine Google bogmærker fra alle dine kontier. Det er nu også muligt at se den fulde desktop version af en hjemmeside, og du kan seperat bestemme, for hver fane, hvordan den skal vises. Det er også muligt at gemme indhold til offline læsning. Der er udover det fuld understøttelse af zoom og ændring af tekststørrelsen.
 • Email: Der er forbedret autoudførelse af ordene, og du kan gemme “hurtig svar” i app`en. Har du en virksomhed understøtter mailen nu EAS v14. Hvis du har flere mail-kontier er der nu en integreret menu med dine kontier og seneste mapper.
 • Android Beam: Du kan dele indhold via NFC. Bare klask to Android mobiler imod hinanden og du kan dele billeder, musik eller filer. Og nu er der minsandten en mail-widget…jeps du hørte rigtigt…Google har lamgt om længe besluttet sig for at give os widgets…ihvertfald brugbare.
 • Face unlock: Du kan vælge at låse din mobil op med dit ansigt eller en PIN. Hold telefonen foran ansiget, og den bliver låst op.
 • WIFI-direct: Forbind til andre peer enheder via WIFI.
 • Lockscreen: Ligesom på HTC Sensation får vi nu en lockscreen med genveje til apps. F.eks kan vi nu tage et opkald uden at skulle låse mobilen op.
 • Vores statusbar får genvejstaster til den forrige eller næste app.
 • Musik, email og kalender widgets vi kan scrolle igennem.

(13) kommentarer
 1. Det er sjovt at se hvor meget android har udviklet sig på kun 3 år, hvem husker ikke den første android mobil T-mobile G1?

 2. [quote name=”Klintø”]Høy, smart… Men er det ikke nemmere at are gå ind i mobilen :-)[/quote]
  Jo det er det da….jeg har ikke kunne finde forskel på det de gange jeg har prøvet, heller ikke med hensyn til sletning af data.

 3. Jeg glæder mig til at se hvor godt face-unlock virker, og om man kan snyde det evt. ved at printe et billede ud af sit ansigt…

 4. Så er spørgsmålet om hvordan man laver ard reset nu.. På mange enheder er det power + vol. down.. På samme måder er det screensshots i ICS

 5. [quote name=”Octiva”]SGS2 har SCREENSHOTS og WIFI-direct i forvejen[/quote]
  Jeps, men det har ikke noget med Android at gøre at du kan tage screenshot på din SGS2…nu er det integreret i selveste operativsystemet.

Skriv kommentar
account_circle
email