Her er prisen på Galaxy nexus

Galaxy Nexus kommer til at koste omkring 4400 kroner når den kommer til danmark.

Mobilsiden.dk har fået bekræftet at Galaxy nexus kommer til danmark og at prisen bliver omkring 4400 kroner. Den version der kommer til salg herhjemme, er dog ikke med de samme specifikationer som køberne i USA får tilbudt.

Læs også: Galaxy Nexus specifikationer.

Vi må tage til takke med 3G versionen, så hvis du går og glæder dig til at fræse rundt på TDC`s eller Telias 4G LTE netværk, så skal du kigge dig rundt efter en anden Android mobil. Galaxy Nexus kommer i en version med 16 GB, samt en version med 32 GB. Vi må tage til takke med de 16. Ikke deto mindre glæder jeg mig til at se Google og samsungs nye Ice Cream Sandwich mobil.

Læs også: Galaxy Nexus video-præsentation.

Kilden til artikel og billede: Mobilsiden.dk

(5) kommentarer
  1. Gider ikke Galaxy Nexus, for holdt op imod SGS2 så er der vitterlig ikke rigtig nogen forskel mellem den og så selve SGS2 andet end en større skærm og nogle “mindre” detaljer.

    Og så det faktum at ICS allerede er set kører på SGS2 og er leaked to CyanogenMod

  2. De lavede jo den “lov” om at Android enheder var dækket ind i 18 måneder, så hvis det holder, så kan vi gå helt tilbage til Samsung Galaxy S.

  3. Den skulle være hurtigere og i det hele taget forbedret.+ det nye styresystem, såå.Ville sku gerne have den 🙂 Glæder mig til at høre hvilke telefoner der får ics.

Skriv kommentar
account_circle
email