Galaxy Nexus – lidt specs og info

Galaxy Nexus har fået eget website hvor du kan melde dig ind og få alt at vide om din næste Android mobiltelefon. Her begynder vi med lidt specs.

Nu er Galaxy Nexus jo blevet præsenteret, og vi kan derfor begynde at tænke på om vi skal droppe juleferien til Aspen med familien til fordel for dette vidunder. Ihvertfald kan du følge med i hvad der sker hvis du melder dig ind på Google Nexus websitet. Der er intet på websitet lige nu.

Noget vi har gået og glædet os til er at få de rigtige specifikationer, og her kommer nogle af dem:

 • 1,2 GHz dualcore processor.
 • Skærm på 4,65″ med en opløsning på 1280 x 720 HD, og af typen Super Amoled.
 • Android version 4,0 Ice Cream Sandwich.
 • 5 MP kamera bagpå, og et 1,3 foran.
 • 1 GB RAM
 • 16/32 GB intern hukommelse.
 • Batteri: 1750 mAh.

Ikke videre nogen specifikationer der imponerer, men det vidste vi jo i forvejen ved at kigge på de andre Google Nexus mobiler, som f.eks Google Nexus S.

Du kan finde lidt screenshots af Ice Cream Sandwich her.

Kilden

(10) kommentarer
 1. Jeps..det kan man vel også godt sige at det er. Hvis de bare ville give os lidt bedre hardware så ville jeg købe en Google…måske. Kan ikke rigtig bestemme mig 🙂

 2. Enig, den er lidt mere sexy med lidt skråning på 🙂 …hvis jeg falder over noget til DHD i den retning så siger jeg til.

 3. Det regnede jeg også lidt med, for den ser ikke helt ud som på de endelige billeder, men det er lidt ærgeligt at den ikke er (ret) buet, for det synes jeg ser frækt ud… I modsætning til resten af designet…

  Det eneste der lokker er Android 4.0, men det kan jeg godt vente på… Hvis ikke det kræver mere end 2.3.5 med Sense 3.0, så kommer der sikkert også en ROM fra Android Revolution HD til min Desire HD… Man kan jo håbe 🙂

 4. Det vil jeg give dig ret i at der er mere buening på den….det var et godt spørgsmål faktisk for umiddelbart ser det slet ikke ud til at der er tale om samme telefon. Jeg synes slet ikke at nogle af Nexuserne er fede….det fede ved dem og salsargumentet er vel også mere Android end hardwaren. De har så godt nok gjort lidt mere ud af den her udseendemæssigt men hvis man først har haft en aluminium i hænderne så skal der meget til. Det er selvfølgelig en smagssag men når jeg f.eks holder min SGS2i den ene hånd og min DHD i den anden……så er jeg ikke meget i tvivl.

 5. @ekstreme: jeg tror faktisk at den er lidt buet selvom det kan være lidt svært at se på det billede…men den ser ikke så buet ud som ellers, det har du ret i.
  @Klintø : ok….vil jeg lige tilføje i aften så.

 6. Lidt info omkring specs… Iflg. Samsung Norden, så kommer den Nordiske udgave UDEN 4G LTE og kun med 16 Gb hukommelse!

Skriv kommentar
account_circle
email