GOZOA er atter klar til at udfordre de danske børn i matematik

thumb Gozoa-dansk-spil

GOZOA er atter engang snart klar til at udfordre børn imellem 6 og 11 år matematik.

GOZOA er både navnet på firmaet bag ved det kommende nye danske spil, men også navnet på figuren som nogle af jer måske allerede kender fra GOZOA – lær og leg med matematik og GOZOA på shopping.

I en ny pressemeddelse skriver firmaet GOZOAcom, der har samspil med både spil-udviklere, pædagoger, skoldelærere, og børn, at et kommende spil netop er ved at blive stress-testet og snarest vil blive gjort tilgængelig til download.

Navnet på det kommende spil er Nøglejagten.

Min knægt på nu 6 år har nydt stor glæde af GOZOA og har du børn i førskolealderen eller deromkring kan vi anbefale at du tager et kig på link`sene øverst i artiklen.

GOZOA`s serie af spil er alle med dansk tale og tekst.

Om spillet:

Spillet handler om vores ven GOZOA, som skal befri sine venner som den onde Skurk holder fanget på slottet i Dystermosen. Skurken har spredt de 6 nøgler til slottes port på Lurra, som er GOZOAs store og forunderlige verden. Sammen med GOZOA, skal spilleren løse de matematiske udfordringer og overkomme de magiske forhindringer man møder undervejs for at nå frem til alle nøglerne, som ligger spredt ud over Lurra. 

Spillet er designet til at spilleren kan træne matematik på 6 forskellige sværhedsgrader, derved kan alle børn mellem 6-11 år blive udfordret. Matematikopgaverne er integreret i et spændende gameplay så børnene træner matematik med spænding og ivrighed, fordi de bliver belønnet med stjerner og diamanter, møder uhyggelige fjender, pludselige regnestykker, underjordske huler og hemmelige gange.

(3) kommentarer
  1. begge unger spiller det næsten værd dag for tiden og vi har investeret i den fulde version af GOZOA lærer matematik 8) 8) kan anbefales.

Skriv kommentar
account_circle
email