Google har købt Waze – Google Maps bliver smartere

Google har lukket handlen med waze og har opkøbt navigationstjenesten hvor brugerne fortæller hinanden hvor der er billig benzin og hvilken vej man ikke skal køre. 

Google skriver på deres officielle blog at opkøbet af Waze er en realitet og at vi kan se frem til et smartere Google Maps.

Waze er i sig selv en navigationstjeneste, men den vigtige del, og den del der nok har været med at udbrede Waze så meget at der er mere end 50 millioner brugere, er at man kan interagere med hinanden.

F.eks kan din kone se at du er på vej ud af byen på et kort imens hun står og venter på at i skal tilbringe lørdagen i BIVA, du kan se hvilke af dine Facebook-venner der kører samme sted som du gør, og du kan via andre brugere blive advaret om politifælder og trafikuheld.

Waze kan bruges på både din Android smartphone og tablet, men også hvis du har en Parrot ASTEROID i bilen.

Waze kan downloades via Google Play og ASTEROID Market.

“The Waze product development team will remain in Israel and operate separately for now. We’re excited about the prospect of enhancing Google Maps with some of the traffic update features provided by Waze and enhancing Waze with Google’s search capabilities.
We’ll also work closely with the vibrant Waze community, who are the DNA of this app, to ensure they have what’s needed to grow and prosper”.

 

  

(5) kommentarer
  1. Waze fungerer ganske udmærket men for at det skal virke efter hensugten skal der være mange danske brugere der indberetter 🙂

  2. mit bud er at de selvfølgelig ikke sletter dansk når nu den er der. måske Høy ved det men jeg tror at de på en eller anden måde integrerer de to apps sådan at Waze kan bruges sammen med Google Maps hvis man ønsker det.

  3. Kommer Waze så til at ligge “oven i” Maps ? og bliver det stadig med dansk kommentator ??

Skriv kommentar
account_circle
email