Google vil have kontrol over high-end markedet

thumb LG Nexus 4 smartphone

Ifølge en ny rapport kan det vise sig at Google´s Nexus-linje bliver erstattet af en Silver-linje.

Der har det sidste halve år floreret rygter om at Nexus-brandet i 2015 vil dø ud, og ifølge en ny rapport fra “The Information” vil Nexus-serien blive erstattet ah en ny premium serie kaldet “Silver”.

 – Google lancerer Project Tango (skal ses)

En af grundene skulle være at Google vil have mere kontrol over markedet for high-end Android smartphones, et marked der de sidste to år har tilhørt Samsung, og Samsungs kongerige blive blot større for hvert minut der går.

Derudover vil Silver-linjen være et alternativ til iPhonen.

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, som Android kan

Google vil så betale producenterne for at producere tablets og mobiler med ren Android, og lover hurtige opdateringer også.

The Information skriver også at Silver-linjen vil bestå af vandtætte produkter, noget som vi er vant til fra Sony´s produkter, og noget som samsung netop også har taget til sig ved Galaxy S5.

Seperat fra overstående skrives der også at Google vil hjælpe økonomisk pressede fimaer (læs HTC) således at de financielt vil støtte de firmaer der ikke har Samsungs marketingsbudget.

 – Google lancerer gratis kamera app

Bemærk at Google og Samsung har et fint samarbejde, så dette er ikke nogen krig imod Samsung, der iøvrigt er verdens største smartphone-producent.

Vi skulle kunne forvente at se den nye Silver-linje i 2015, men da der endnu ikke er blevet noget bekræftet direkte fra Google officielt, venter vi med at se tiden an. 

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email