Google Now er klar i Danmark til Chrome på din PC

thumb Google-Now-danmark

Udrulningen af Google Now til Google Chrome til PC er nået Danmark og du kan begynde at bruge applikationen med det samme.

Garanteret at mange af jer slet ikke kender Google Now, og mange af jer der kender applikationen bruger den ikke særlig meget.

Til jer der ikke ved hvad Google Now er, så er det en real-life tjeneste der, hvis rigtig opsat, kan give dig oplysninger om forsinkelse af bussen til arbejdet og hvilket fodboldhold der netop har vundet.

Oven i det er der understøttelse af tale til udøvelse af funktion, men da dansk sprog ikke er understøttet endnu, er der sikkert mange af jer der ikke gider bøvle rundt med det.

Google Now er, på trods af dens ubruelighed på det danske modersmål, dog en tjeneste med store muligheder, og hvis du ikke har problemer med udtalelsen af engelsk, så er der helt sikkert noget tid at spare hvis du f.eks skal søge efter noget på Google eller sende en besked til din mor.

 – Spar data med ny opdatering til Chrome

Der er ingen af os her på redaktionen der bruge Google Now til dagligt, undtagens når vejrudsigten skal tjekkes, men med en ny opdatering bliver Google Now om ikke andet lidt mere bevendt, da Google Now (der nok bedst kan betegnes som en personlig assistent der også kan besvare spørgsmål) nu kan benyttes på din PC.

Opdateringen (vi har først fået den i dag, men den har været tilgængelig i nogle uger, også for nogle af jer herhjemme) , der blev påbegyndt udrullet for nogle uger siden, er endelig nået til Danmark, og bruger du Chrome på din PC vil du helt automatisk modtage opdateringen.

Det betyder at du nu kan få meddelser (også kaldet “kort”) om de samme ting på din PC, hvilket da gør dagligdagen lidt lettere til de af jer der bruger Google Now.

Bemærk at det vi kalder Google Now er en del af app`en Google søgning og du tilgår den på din smartphone via “Google søgning widgetten” eller typisk ved at stryge op fra bunden af din hjemmeskærm, eller ved at holde “hjem” inde.

 – Brug Google Keep i browseren på din PC

Det er Google Now på din smartphone der bestemmer hvad der bliver vist på din PC, medmindre du har mulighed for at aktivere “placeringsindstillinger”.

Når du sidder ved din PC skal du være logget ind på samme konto som du er på din smartphone og du skal selvfølgelig have Chrome browseren installeret.

Bruger du ikke Chrome kan det anbefales på det kraftigste, da den for det første er hurtig og for det andet synkroniseres dine bogmærker og adgangskoder på tværs af platforme.

Chrome kan også hentes til iOS, og er du iOS-bruger kan Google Now sammenlignes med Siri..

Du kan læse mere om hvordan her.

Skriv kommentar
account_circle
email