Google Drive, Googles svar på Dropbox, kommer måske snart!

Google vil måske lancere Google Drive allerede i næste måned.

Vi kan have ca. 7 GB på vore Gmail konto gratis, og vi kan uploade gud ved hvor mange sange til Google Music (til dem der leger med det). Nu kan vi nok også snart dele og opbevare filer som nogle af os gør i forvejen med vores Dropbox. Hvor meget plads vi får, uden at skulle op med pengepungen, er der ikke nogle officielle tal på, men Google er ikke nærige med pladsen, så mon ikke vi bliver tilfredse?

Rygterne snakker om 1 GB plads på den gratis version af Google Drive, men det lyder nu umiddelbart lidt i underkanten. Der skulle allerede i april være muligt at se hvad Google har til os, så det glæder vi os til.

Kilden

(6) kommentarer
  1. Men ja, lad os se om det bliver godt nok. De har jo pengene til det så jeg har store forventninger 🙂

  2. Dropbox er noget dyrere end det nuværende Google, hvor som Mathias siger, at det er billigt, så koster 50 Gb hos Dropbox 99$ om året… og Google tager 20$ for 80 Gb 🙂

    Men lad os se hvad tiden bringer…. Jeg er sikker på, at det er billigere, men er det godt????

    Jeg er selv stor bruger af Google… Kalender, kontakter, musik, dokumenter, picasa og chrome… og super fedt, at man har alle sine filer, alle steder og lige gyldigt hvilken maskine man sætter sig ved 8)

  3. jeps, jeg synes også at Googles nuværende priser er ret fair. Glæder mig helt vildt til at se hvilke funktioner og osv, Google Drive kommer til at få. Jeg har lige nu 50 GB Dropbox, og jeg kan ikke huske hvad jeg giver om året, men det er ikke meget da…

  4. Det er muligt at købe mere plads til både Gmail, Picasa og Docs ret billigt: 20 GB for 5 dollars om året og 80 GB for 20 dollars. Så hvis det er de samme priser så er det her spændende!

Skriv kommentar
account_circle
email