Nu kan du søge med stemmen i Google Drev via Google Nu

thumb google-drev

Nu kan du finde filer i Google Drev via tale i Google Nu. 

Onsdagen er væk og vanen tro har Google smidt opdateringer ud til nogle af deres apps. Denne gang er det bla. Google Drev der er blevet opdateret og det med et par nye funktioner.

Info til nye Androider: Google Drev er Google´s svar på Dropbox, der er en applikation der kan bruges gratis hvis du har oprettet en Google konto. Med Google Drev installeret på din mobil, tablet, og PC, kan du hurtigt synkronisere filer imellem de forskellige produkter.

Har du f.eks redigeret i et dokument i Google Drev via PC bliver ændringerne automatisk synkroniseret imellem dine en heder således at ændringerne også træder i kraft når du åbner selvsamme dokument på din smartphone. Du kan også dele filer med andre personer og sammen redigere dem.

 – Hvordan sletter jeg min app og søgehistorik på Google Play?

Du får 15 GB gratis plads af Google som du skal fordele som du vil imellem din Gmail, Google + (fotos) og Google Drev. Hvis du tager automatisk backup af dine billeder og videoer via Google Fotos bliver de 15 GB dog hurtig brugt. Mangler du mere plads kan du se priser på Google Drev her.

Du kan hente Google Drev via Google Play.

Google Drev opdateret

Som før nævnt er en opdatering netop blevet rullet ud og selvom vi endnu ikke har haft tid til at tjekke hvor godt de nye funktioner virker, sånævner vi dem herunder og du kan selv gå igang med at lege.

Den første nye mulighed er at vi nu via Google app`en, det du åbner som Google Nu, via talesøgning kan lede efter filer direkte i Google Drev. Google skriver på Google Play at det er muligt, efter at have aktiveret talesøgning ved at sige “Ok Google” kan sige:” Søg efter noter på Drev”.

 – Hvor kan man købe og indløse Google Play gavekort i Danmark?

Da det ikke kan lade sig gøre at starte Google Nu talesøgning ved at sige “Ok Google” når dansk er aktiveret som primært sprog, tvivler jeg meget på at der er understøttelse af dansk søgning i Drev (tror at der blot er tale om en oversættelse), men det finder vi ud af når der er tid til det.

 – Google Keep får Material design og deling af indkøbslister

Du kan se herunder i videoen hvordan du aktiverer dansk i Google Nu.

En anden ny mulighed er at se tilpassede kort oprettet med Google My maps i Google Drev.

Sidst, men ikke mindst, byder opdateringen også på fejlrettelser. 

Skriv kommentar
account_circle
email