Google påbegynder udrulningen af Android 4.2.2 Jelly Bean

Jelly-Bean-update

Udrulningen af Android 4.2.2 Jelly Bean til Galaxy Nexus, Nexus 7, og Nexus 10 er startet. 

Opdateringer bliver i disse dage smidt ud i stride strømme, og der findes intet (ja, intet) bedre end at opdatere sin Android smartphone eller tablet, for derefter at bruge de næste par dage på at lege rundt med den nye opdatering.

Der er i disse dage også Android 4.1.2 til Samsung Galaxy S 2 og Sony Xperia V og T.

Google starter med GSM-varianterne af Galaxy Nexus, Nexus 7, og Nexus 10. Du skal regne med at der går lidt tid inden du kan opdatere.

Der er ingen officielle meldinger om præcis hvad opdateringen indeholder eller vil forbedre, andet end det sædvanlige “forbedret ydelse og stabillitet”.

Kilde 

(7) kommentarer
  1. Du har ret i at den kom ud i Brasilien, men det var kun på enkelte enheder. Skal nok give besked når den kommer til Danmark. Tror du jeg evt får opdateringen før når jeg har købt den gennem Google play i Tyskland

  2. Hmm… Synes at vi fik et tip om at de i Brasilien tror jeg, havde modtaget 4.2.2 til LG Nexus 4, men det er nok alderen der trykker lidt for jeg kan ikke finde det… Så jeg husker nok forkert, hvilket kun plejer at ske når jeg skylder penge væk 🙂

  3. Jeg kører med 4.2.1 men der har været lidt problemer med Batteri og div og jeg er næsten 100 % sikker på at de først nu begynder at rulle 4.2.2 ud nu.

  4. Jeg mener at udrulning til LG Nexus 4 er påbegyndt for en 14 dages tid siden… Men tjekker lige op på det når jeg kan..

  5. Virker mærkeligt hvis den kommer til SGN inden den kommer til LG Nexus 4, eller er jeg helt galt på den 😛

Skriv kommentar
account_circle
email