Samsung Galaxy Gear 2 og Gear 2 Neo specs og dansk pris

thumb Samsung-Galaxy-gear-2

Samsung har på MWC 2014 præsenteret næste generation af deres smarte ure og vi siger hej til Galaxy Gear 2 og Galaxy Gear 2 Neo.

Mobile World Congress er ved at være over os og Samsung har lanceret deres næste generation af smarte ure, der dog ikke længere (snøft) er baseret på Android, men på Tizen, Samsungs eget styresytem.

Forskellen på Galaxy Gear 2 og Galaxy gear 2 Neo er at førstnævnte har indbygget 2 MP kamera der denne gang er bygget direkte ind i uret og altså ikke i remmen som vi så på første generation af Samsungs Gear.

Samsung continues to lead innovation in the wearable market by creating devices that are completely integrated into the lives of consumers through extended connectivity features, stylish customization options and a robust application ecosystem. With the Samsung Gear 2 and Gear 2 Neo, we have enhanced everything consumers love about the Gear to offer unparalleled smart freedom in their everyday life.

Foruden at Gear 2 har kamera, har begge smarte ure følgende specifikationer:

 • 1.63″ Super Amoled skærm med en opløsning på 320 x 320 pixels
 • 1 GHz dualcore processor
 • 2 MP kamera med mulighed for optagning i 720p (kun Gear 2) og autofokus samt “sound and shoot”
 • Indbygget pulsmåler og skridt-tæller
 • Indbygget musikafspiller så du via Bluetooth kan høre musi uden brug af mobilen
 • 512 MB RAM
 • 4 GB intern hukommelse
 • Batteri på mAh

Galaxy Gear 2 måler 36.9 x 58.4 x 10.0 mm og vejer 68 gram.

Galaxy 2 Neo måler 37.9 x 58.8 x 10.0 mm og vejer 55 gram. 

Begge ure har indbygget “Watch On” og via IRLed kan du styre din fladskærm via urene.

Samsung skriver i en pressemeddelse at urene har en forventet batteritid på imellem 2 til 3 dage. Netop batteritiden var et stort problem på den første generation af Galaxy Gear, så vi glæder os til at afprøve om det holder i praksis.

 – Samsung Galaxy Note 3 test

De nye Tizen-baserede ure virker kun sammen med Samsung produkter, og kan altså ikke ligesom Sony Smartwatch 2 kommunikere med alle Android smartphone og tablets.

Urene vil blive tilgængelige verden over fra April 2014. 

Galaxy Gear 2 vil have en vejledende udsalgspris på 2.495 kroner, og Galaxy Gear 2 Neo en pris på 1695 kroner.

Group-Gear-2-Gear-Neo 

(13) kommentarer
  1. jeg tror at den absolut må være billigere jo helt sikkert 🙂
   @Ted, det er selvfølgelig afhængig af hvordan man bruger sine gadgets men hvordan gør du så? har du oplader inde ved sengen eller hvordan? jeg er med på dem der brokker sig over at skulle oplade både smartphone og smartwatch men siden du ikke synes at det er så stor problem så ka det vel ikk vær så besværligt? Har ikk selv et gear 🙁

   1. Jeg lader GEAR uret en fuld opladning ca. hver 3die – 4de dag + smider ellers lige GEAR i lader, i mens jeg tager et brusebad, det giver de fleste gange 100% på batteriet på ca 20-30 minutter Det er jo bare en vane, mobilen lader jeg i forvejen hver nat i soveværelset. Samt i bilen, hvor den er sat i USB, i mens jeg bruger mobilen som GPS navigator. Og er jeg i naturen i længere tid, har jeg en batteri back up på 18000 mAh i tasken, så jeg lige kan tanke UR + mobil. Så strøm synes jeg ikke noget problem, mange har også mulighed for at lade på arbejdet via PC / USB eller 220V

 1. Angående Gear 2 som vejer 68g og Gear 2 Neo som vejer 55g. Neo 2 er lidt større men vejer mindre, hvordan opstår det ? :-*

 2. CITAT”Netop batteritiden var et stort problem på den første generation af Galaxy Gear, så vi glæder os til at afprøve om det holder i praksis.”CITAT SLUT. Det er utroligt at det batteri “problem” kan blive ved med at cirkulere overalt i pressen. Jeg har selv et GEAR og det holder nem 2dage og nærmere 3 dage, jeg har endda har været oppe på 4 dage. Så HVORDAN kan det være et problem ?? Hvis man har en Mobil der kan holde bare 2 dage – SÅ ER DEN HELT FANTASTISK ! Tingene hænger jo ikke sammen. Og i øvrigt lader uret 100% op på 1 time. Selv sover jeg lidt mere end 1 time, så det er ikke et problem. Strøm er i det hele taget ikke noget problem i 2014, det er derimod manglende omtanke eller planlægning – der findes idag hjælpemidler til de, der har “strøm problemer” Vi skal i stedet, være positiv over de muligheder udviklingen giver os mennesker i dag.

  1. Slet ikk enig. jeg købte gear sammen med Note 3 og selv om at jeg havde læst at nærmest samtlige anmeldere rakkede det ned på grund af batteriet så var jeg dum nok til at tænke ah det ka sgi ikk pas 🙂 nu har jeg sony smartwatch 2 og det holder batteri 4 gang så lang tid. jo jeg sover da os mer en end time men det er da stadig træls at sgu smid det i lader hver aften.

   1. Jeg synes at alle de fordele GEAR tilbyder, med de mange notifikation fra alle mulige apps. feks. AppsAndroid notifikationer, TimerUR, Alarm, Kalender reminder, læse sms & mail og dermed straks kunne bestemme, om det er noget der skal reageres på med det samme, eller om det kan vente, er genialt. Og det med lige at kunne besvare et opkald via uret bruger jeg dagligt. Alt dette opvejer LANGT problemet med at jeg skal lade GEAR i 1 time hver 3die nat. Men sådan er vi jo så forskellige, og det er jo netop Androids styrke, at alt kan fåes i alle mulige afskygninger. 😆

Skriv kommentar
account_circle
email