Se hvordan fremtidens smartphones kommer til at se ud

thumb samsung-smartphones

Se buddet på hvordan smartphones måske vil se ud i fremtiden.

YouGov har på vegne af Samsung foretaget en undersøgelse om hvordan danskernes smartphones skal se ud i fremtiden, og ikke overraskende er det skærm og kamera der er i fokus når danskerne bliver spurgt om forventningerne til fremtidens smartphones.

I undersøgelsen har danskerne kunne vælge imellem design og en række funktioner som de tror er kendetegnet på fremtidens smartphones.

Således tror 36% at fremtidens telefoner vil have skærm på både for og bagside, og 45% tror at fremtidens mobiler vil have et bedre kamera end de nuværende. 

Med hensyn til designet regner 23% med at der i fremtiden vil være frontvendte højtalere på mobilerne (det er der iøvrigt allerede på en del) og 28% mener at der slet ikke vil være nogen knapper at finde på smartphones i fremtiden.

 – Samsung Galaxy Note 4 test

Når det drejer sig om formen tror 16% af de adspurgte danskere at telefonerne i fremtiden vil have en buet form, og på spørgsmålet om en telefon vil få form som en terning svarer kun 1% ja.

Jimmy Voss, salgsansvarlig for Telecom hos Samsung Danmark, siger:

Vores undersøgelse viser, at danskerne fokuserer på teknik, der gør de små ting i hverdagen lettere. Eksempelvis et kamera i høj kvalitet, da smartphonen som regel er vores primære kamera. Men når det kommer til anderledes funktioner eller design, så bliver det lidt sværere at forestille sig. Vi kan dog se, at danskerne er hurtige til at tage nye innovationer til sig, når de først bliver præsenterede. Og undersøgelsen viser således også, at hver sjette dansker tror på, at eksempelvis en buet telefon vinder indpas i fremtidens mobiltrends

Undersøgelsen er lavet op til MWC 2015 hvor Samsung, verdens største producent af smartphones, forventes at komme med næste generation af deres populære “S” serie.

Ud over at præsentere Samsung Galaxy S6, arvtageren til de populære Galaxy S5 og Galaxy S4, vil Samsung formodentlig også præsentere Galaxy S(6) Edge, som har en buet skærm.

De to kommende produkter vil blive lanceret den 1. marts ved Samsung Unpacked og vi holder jer som altid opdateret, så følg med her på siden i næste uge når Samsung viser os “the next big thing”.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Fremtidens smartphones printet ud med 3D-printer 

Figurerne på billedet øverst i artiklen har Samsung printet ud via en 3D-printer. De 3 modeller er blevet sendt ud til 3 danske medier og redaktionen på AppsAndroid.dk har modtaget èn af modellerne som ses herunder på billedet.

Jeg havde lidt svært ved at se hvad det var da jeg åbnede pakken og i forhold til de to andre modeller er denne her lidt sværere at gætte sig frem til hvad det er.

Da jeg kiggede nærmere efter bed jeg dog hurtigt mærke i (ahem…Torben bed hurtigt mærke i, tak Torben) at der både var tænd/sluk knap, samt volume og /ned.

 – Samsung stopper udrulningen af Android Lollipop

Vender man den om er bagsiden helt ren og det eneste der stikker ud er en højtaler øverst og en hjem-knap nederst, så vi har altså at gøre med en smartphone med et rigtig godt kamera og skærm ud til siderne i en oval form.

Som i kan se fylder den ikke meget og med en skærm der går helt ud til siderne vil skærmen være en anelse større end ellers på en anden smartphone af samme størrelse.

Jeg har ikke selv haft mulighed for at prøve en 3D-printer, men kan hilse og sige at det nu alligevel er lidt imponerende at de kan printe så detaljeret.

Tip: Sidder du med en Samsung smartphone eller tablet og har brug for hjælp kan du gratis bruge vores Samsung forum.

Screenshot 2015-02-26-14-00-46

(8) kommentarer
  1. Hehe gad nu ikk have sådan en smartphone som du holder der 😛 venter på sgs6 og køber den Lie meget hvilken form den har.

  2. Hehe gad nu ikk have sådan en smartphone som du holder der 😛 venter på sgs6 og køber den Lie meget hvilken form den har.

Skriv kommentar
account_circle
email