Få 50 GB gratis lagerplads i skyen med Mediafire

Mediafire-Android-app

Konkurrent til Dropbox, Mediafire,  giver 50 GB gratis plads lige nu hvis du tilmelder dig. 

Box (en anden konkurrent) gjorde det sidste år, så hvis ikke du nåede at få dine 50 GB gratis plads, så kan du få dem nu.

Jeg har netop tilmeldt mig her (du kan ikke tilmelde dig via app´en), og hurtig tjekket app`en ud. Overblikket er super, og det er hurtigt både at oprette mapper, uploade billeder og filer, samt at dele de ting du vil.

Hvis ikke 50 GB er nok kan du opgradere din konto, således at du for 25 kroner om måneden har 250 GB plads til rådighed (plus diverse fordele), og for 137 kroner om måneden har du 1000 GB.

Din gratis konto kan ved inaktivitet blive slettet (hvis du ikke bruger den), det koster 8 kroner om måneden at beholde den uden at bruge den.

Du kan læse mere om fordelene ved at opgradere her

Når du er tilmeldt kan du tilgå dine filer både via web (PC), via din smartphone (app), eller via din Android tablet (app), ganske som du måske kender det fra Dropbox.

Du kan downloade Mediafire som gratis app via Google Play.

Mediafire-app 

(4) kommentarer
 1. jeg fik også 50 gb ved box, har 50 via min dropbox på min samsung mobil og nu 50 gb via mediafire 🙂
  tror jeg kan klare den et stykke tid så 🙂

 2. Endnu en……. 8)

  Tror jeg nøjes med nuværende..
  Box = 50 Gb, Gratis
  SkyDrive = 25 Gb, Gratis
  Google = 30 Gb, 5$ om året
  Nu er 5$ jo næsten gratis og det er faktisk den jeg bruger i dagligdagen… Picasa til mine billeder og Drev til filer (dokumenter)
  Ellers bruger jeg SkyDrive til min Lumia, hvor den automatisk uploade mine mobil billeder, derefter kan jeg jo altid flytte dem over i Picasa, hvis det er billeder der skal gemmes/bruges senere!!

Skriv kommentar
account_circle
email