ESET Mobile Security – nyt antivirus der overrasker

Står du og mangler en antivirus-app på din Android, så kast et blik på ESET Mobile Security.

Dette er en nyhedsartikel, trods at nyheden er nogle uger gammel. Kontaktformularen inde på Androiderne.dk er “i stykker”, og det skal selvfølgelig ikke gå ud over nogen, derfor bringer vi den nu.

ESET Mobile Security til din Android smartphone har mange funktioner, og et par af dem er ret væsentlige for en antivirus-app (og her kan jeg så nævne for 10`ende gang, at muligheden for at kunne låse mobilen via en SMS er et must). De af jer der har læst vores anmeldelser af antivirus-apps, ved at det er en funktion jeg finder nødvendig.

Jeg har netop installeret app`en, og der var begejstring på flere punkter (jaja, jeg ved godt det er nørdet). For det første kan jeg selv indstille scanningsdybden, faktisk helt ned til 4. led, hvilket er virkelig en gennemtænkt funktion. For det andet, da jeg tog en hurtig scanning, fandt ESET Mobile Security den Battery Supercharger SMS scam-app som vi advarede den danske befolkning imod for nogle uger siden (apk-filen som lå på mit SD kort). En bedrift som Norton Mobile Security ikke kunne hamle op med.

Nu vil jeg ikke gå i dybden med flere ting inden testen, men muligheden for at låse ESET Mobile Security, så den ikke kan afinstalleres, er der også. Indtil videre ser det ud som om at det er en god og seriøs beskyttelse til din smartphone og Android tablet.

I pressemeddelsen skriver de bla:

“Sikkerhedsapplikationen ESET Mobile Security for Android fungerer både til smartphones og Android-baserede tablets. Blandt app’ens features er: 25 forskellige sprog, antispam-funktion for både SMS og MMS, tyverisikring via GPS-lokalisering samt mulighed for at låse og styre telefonen på afstand. Derudover indeholder programmet en unik opførselsbaseret scanner, der er i stand til at genkende virusadfærd – selv fra sikkerhedstrusler, der endnu ikke er identificeret”.

 Du kan hente en gratis prøveversion af ESET Mobile Security via Google Play.

Betalings app`en koster 56 kroner, hvilket er forholdsvis billigt sat op imod andre antivirus-apps. Den gratis Android app kan benyttes i 30 dage.

 

4c4688_eset_mobile_security_for_android_screenshot_4

Kilde: Pressemeddelse 

(8) kommentarer
 1. @Vulkanbros: Tak for linket. Altid fint at lære nye sider at kende, og nu vil jeg lige bruge lidt tid på den du linkede til, den ser ret interessant ud 🙂

 2. Som olso1 siger – så står ESET i den gode ende på skalaen … jeg tjekker altid på http://www.virusbtn.com/vb100/index
  Det er et uafhængigt virus tester site – og ja det er næsten altid ESET og Kaspersky der løber med de øverste pladser.
  Jeg kører selv med Kaspersky Mobile Security og er meget tilfreds – den fandt og slettede også Battery Supercharger SMS scam-app´en..

 3. Du vil ikke fortryde det Morten, jeg er selv gammel Norton bruger og har ikke fortrudt jeg skiftede, derfor glæder det mig også meget at eset har lavet Av til Smart phone, for er der noget eset kan er det fange virus, har aldrig oplevet den har svigtet på min Pc og jeg har virkelig fodret min Pc med alverdens skidt og skrammel for og teste, den fangede alt 😛

 4. Jeg er helt enig med dig i at mange af de tests der er lavet, mere er lavet for at promovere et bestemt produkt eller for at få noget trafik, mere end for at virkelig teste de forskellige av seriøst . Jeg har netop besluttet at jeg vil tjekke det ud på computeren faktisk. Jeg har altid sværtet til Norton, både på mobilen, tablet, og PC, men der er noget ved ESET’S der tiltaler mig, så jeg vil give det en chance….

 5. Ja Morten jeg har brugt deres Antivirus i en hel del år og det virker bare kanon, der er lavet adskillige test af Av programmer men mange af dem kan man desværre ikke regne med, men i de seriøse test ligger Eset og Kaspersky altid og kæmper om 1-2 pladsen, det fede ved eset er at det ikke bruger mange ressourcer for og køre, med andre ord så mærker du faktisk ikke det er installeret med undtagelse af du lige får en oplysning når den har opdateret, og det kan den sagtens gøre 5-6 gange om dagen, så kan love dig eset er et super antivirus program der er helt fremme i front når det gælder sikkerhed!…

 6. Jeg har bruger deres PC løsning. Noget smart og nyt er at den f.eks scanner USB enheder, og der er også en form for forældrekontrol på. Glæder mig til din anmeldelse 🙂

 7. Jeg kendte faktisk slet ikke deres sikkerhedsløsninger før de kontaktede mig, men det er da et noget større firma end jeg lige forestillede mig da jeg hentede app`en…umiddelbart serm det ud til at de har lavet et rigtig godt produkt med deres ESET Mobile Security. Det er selvfølgelig forskelligt hvad man ønsker i en antivirus-app…bruger du ESET på PC?

 8. Den er virkelig god og måske nok noget af det eneste der fungerer ordentlig, Eset laver klart det bedste antivirus beskyttelse til Pc så ingen tvivl om de også har lavet et kvalitets produkt til smart phones!…

Skriv kommentar
account_circle
email