Er iOS 7 blot en kopi af Android?

En Twitterbruger har sammensat en kollage til os for at vise os hvor “innoativt” det nye iOS 7 er. 

Efter at Apple lancerede iOS 7 har nettet været fyldt med beskyldninger om at Apple har nappet det bedste fra Windows og Android. Hvis det er tilfældet, så fred være med det, hvorfor skulle Apple brugere ikke også have de fede funktioner.

Selvfølgelig må vi erkende at eftersom at Apple sagsøger bukserne af enhver producent der nærmest blot har kigget på en iPhone, så er det lidt dobbeltmoralsk hvis det rent faktisk er tilfældet at de har kopieret nogle ting fra andre operativsystemer.

Billedet kan ses her på Twitter, og om så Apple har kopieret nogle ting eller ej, den må vi tage på et andet tidspunkt.

1015764 10151667742014893 1191099102 o

Tak til Klintø og Enevoldsen 

(17) kommentarer
 1. Debat om at style din android

  jeg har lavet et ret fedt style på min samsung g nexus.

  en all black droid bagrund. uden animasioner. jeg har brugt

  AWD launcher ex der koster ca 20 kr med mulighed for at ændre icon størelse mm

  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adwfreak.launcher&feature=more_from_developer#t=W251bGwsMSwxLDEwMiwib3JnLmFkd2ZyZWFrLmxhdW5jaGVyIl0.

  og metro stasion der giver runde ikoner. med mulighed for at sætte farverne som DU vil. ha dem ca 5 mil forskellige farve muligheder. du kan lave usynelige inoner med AWD ex dsv inkoner der er del af baggrunden,
  sammen med en rund batteri app
  der også er farvet

  min telefon har nu 3 sider. to sider med wigtes der ikke er stylre, og en forside med få mapper og runde røde ikoner på en sort droid baggrund ser ret fed ud. Alt det kan du ikke i ios verden, jeg har min telefon og JEG bestemmer hvordan MIN telefon den skal se ud.

  1. Jeg har selv brugt ADW EX i mange år men er for nylig gået over til Apex…jeg har aldrig været stor fan af Launcher Pro, men kan godt anbefale ADW og Apex 🙂

   1. ok jeg vil prøve og kikke på dem launcher pro kender jjeg godt og må også sige at ha lidt dårlige erfaringer med den launcher.

    jeg er kommet med en ide til denne her side, hvad med at lave en pimp your phone konkurance. en sommer konkurance.

    danmarks mest cool telefon telefon og cover tilsammen med størst fokus på det inde i telefonen
    med en kunst præmie for det bedste hjemmelavede cover. ( malet cover, perler, og andet fantasien sætter græsen og det er et ret højt loft)

    1. Super god idé. Den genoptager vi efter ferien, vi når det ikke inden. Jeg kunne så finde nogle sponsorer og et par præmier 🙂

 2. ja som android var det i version 4:0

  og som bekendt så er vi nexus ejere nu ved version 4:21 android er ikke bare bedre end ios. de to systemer tåler ikke sammenligning. i en seriøs telefon duel. ja på tablet området der er Ios stadigt et piko mule hår forand med apps. IKKE styresystem

  jeg vil henvise til denne anmeldese af ios 7 som
  Armando Ferreira der er en ret god anmelder af android versus ios, og samtidigt god til at finde tips og tricks til os android brugere for at sætte vores telefon op så den er FEEED.
  ·
  http://www.youtube.com/watch?v=3X-3Xwr36QA

 3. Apple laver fine mobiler og jeg skifter ind imellem imellem Android og ios. Især integrationen med Outlook fungerer rigtig godt med Apple hvor derimod navigation fungerer meget bedre på Google. Det er svært at svare på hvilket os der er det fedeste for de har begge kvaliteter som kan hives frem.

 4. Har været til Apple førhen men der er ingen tvivl om at Google har overhalet på næsten alle punkter . Efterhånden tilbyder google jo alverden ganske gratis og der er også flere gratis apps ved google end ved apple. mange af de apps der kostede penge ved apple kunne jeg finde gratis ved goole, ved ikke om det har ændret sig %:

  1. jeg bruger også både Android og iOS og er ganske tilfreds med begge styresystemer :E:

 5. Det er helt okay at de låner lidt ideer men så burde de måske ikke være så vrede over at andre producenter gør det samme.

  1. Berador, jeg tillod at smide et link (dit virkede ikke) til den artikel jeg tror det var meningen at du ville linke til 🙂

 6. jeg er udelukkende til Android men havde det ikke været for Apple havde denne hjemmeside og mange andre ikke eksisteret for det var Apple der opfandt smartphonen. Så selvom vi hader dem burde vi respektere det de har opnået.

Skriv kommentar
account_circle
email