HTC opfandt smartphonen før smartphonen eksisterede

I alt den dårlige omtale HTC for tiden har fået rundt om på nettet, fortæller de os med ny video at vi ikke skal glemme at de faktisk fandt på smartphonen før smartphonen eksisterede. 

HTC har fået meget høvl i medierne det sidste stykke tid. Medarbejderne forlader deres arbedjsplads og den første Facebook Home smartphone har ikke solgt mere end 15.000 eksemplarer i USA.

Nu laver de så nedestående video hvilket i mine øjne virker lige så dumt som da Samsung (efter at plastik-designet på SGS4 var blevet godt og grundig kritiseret), lavede en video hvor de fortæller om alle tanker bagved (da designet er det samme har de nok lagt mere tanker i videoen der fortæller om designet end designet).

 – Kom bag om designet på SGS4

Jeg har altid været af den mening at hvis producenterne så gerne vil fortælle os hvor innovative og fantastiske de er, så lad være med at fortælle når der er modvind….det virker bare ynkeligt.

Når det er sagt, så har HTC spillet en stor rolle i mit liv. HTC Hero havde jeg i 14 dage før jeg købte min allerførste Android mobil, HTC legend, som jeg havde i ca. 3 uger og erhvervede mig så det jeg kalder min første smartphone HTC  Desire, som jeg havde i et halvt år før jeg skiftede til HTC desire HD.

 – HTC Desire – kærlighed ved tredje kig

 – Min nye HTC Desire HD – åh nej, ikke nu igen!

Havde det ikke været for HTC havde AppsAndroid.dk heddet noget ala “Symbian-Magazine.dk” eller “Nokia-central.dk”, så HTC er for mig lige med starten på hvad der nu er Danmarks største Android hjemmeside.

Nå, der mistede vi lige halvdelen af vores daglige læsere med mine kedelige historier, før i helt mister gnisten så skynd jer og hop ned til videoen og se hvad HTC igennem årene har bidraget med. Det er faktisk ikke småting. 

(10) kommentarer
  1. Jeg har været ombord siden HTC Legend og den er da i skuffen endnu 🙂 fuld funktionelt og det hele.

  2. Helt enig i at det da er en god video og hvis jeg var HTC ville jeg da netop lave en video nu. Høy altså, tsk tsk 🙂

  3. Til Hans Jørgen. Det var ikke et angreb på dit indlæg, jeg er faktisk enig med dig. HTC har lavet mange virkelig gode ting, de er bare – desværre – ikke så “store” og alsidige som Samsung.

  4. ja der er ikke mange der ved at de HP og compaq håndholdt som der blev solgt RIGTIG mange af faktisk var HTC

    1. Egentlig en rigtig spændende og oplysende video. jeg kan godt huske de håndholdte du nævner og har aldrig vidst at det var HTC.

  5. Jeg mente det faktisk alvorligt at videoen var inspireret. Jeg vidste ikke at de havde været i gang i så lang tid.

  6. Der er vel ikke noget forkert ved at man -HTC – forsvare sig. HTC legden var også min første Smartphone. Et godt køb.

Skriv kommentar
account_circle
email