Er dette Sony Xperia Z1?

Nogle pressefotos af hvad der siges skulle være den kommende Sony Xperia Z1(Honami) er blevet lækket. 

Billederne (kan ses længere nede) er desværre i så ringe kvalitet at de nærmest bare er mere trælse end gavnlige, men de er der, og ifølge kilden skulle Sony Xperia Z1 være navnet på hvad vi igennem længere tid har kendt som “Honami” (tryk på linket herunder for at se rigtige billeder af Xperia Z1 aka Honami).

 – Billedlæk – Sony Honami får 20 MP kamera

Sony Xperia Z1 forventes introduceret den 4. september ved et “før-IFA” event, og specsmæssigt kigger vi på en smartphone der kan optage video i 4K, og med samme skærmstørrelse som det nuværende flagskib, Sony Xperia Z

 – Sony Xperia tablet Z anmeldelse

Den vil helt sikkert have en Snapdragon 800 processor ombord, ganske ligesom Sony Xperia Z Ultra, samt et batteri på omkring 3000 mAh og Android 4.2.2..

Ifølge rygterne skulle Sony arbejde på en mini-version af Xperia Z1 også, ganske ligesom konkurrenterne Samsung og HTC har gjort med deres topmodeller.

Hvis pressebillederne herunder er ægte, så viser de os ihvertfald at vi kan forvente at se smartphonen i mindst 3 forskellige farver.

gsmarena 001

Kilde 

(5) kommentarer
  1. Hvis den ikke er meget større end Xperia Z og den både har bedre kamera og batteri så kunne jeg godt 8)

    1. Jeg er også til Sony men den nye LG G2 har fanget min opmærksomhed ekstremt meget så selvom den her frister ret så kraftigt tror jeg at det ender med G2 :E:

    1. Hehe jeg kan også huske de gode 80’ere med mobiltelefoner på størrelse med en mursten. Det var tider dengang især hvis man havde en walkman som jeg jo havde 😛

  2. Det er lidt vildt at vi teknologisk er kommet så langt. Det er kun 3 år siden at de nye modeller havde 5 mp kamera 😛

Skriv kommentar
account_circle
email