Kan dette være Motorola X?

Motorola-X-evleaks

Et nyt billede er dukket op, af en smartphone der muligvis kunne være den berygtede Motorola X.

Det er ikke meget vi skriver om Motorola, og det til trods for at Google jo ejer Motorola Mobility. Vi er dog ret sikre på at det snarty ændrer sig, da Google flere gange har udtrykt ønske om at bygge deres egen hardware…og så opkøbte Google jo også lige Android inc, så en smartphone må simpelthen være på tapetet inden længe.

 – De første Google/Motorola produkter kommer i 2013

Nu har @evleaks atter en gang fået fat i noget guf, og selvom det ikke altid holder stik hvad han smider op, så har han (eller hende) trods alt været ude med noget godt et par gange.

Billederne han har smidt op på Twitter denne gang forestiller en smartphone der mindre meget om den vi så en vietnametisk video for en måneds tid siden.

 – Er dette Motorola X (video)

På billederne øverst i artiklen er den pakket ind i en form for beskyttelsehylster/cover, og der er ikke mange oplysninger at lege med.

Billedet herunder viser bagbeklædningen, og hvis i husker “mobilen der aldrig løber tør for strøm”, Motorola RAZR MAXX, så kunne bagbeklædningen ihvertfald godt minde om noget Moto ville lave.

Der er også nævnt ordet “XFON”.

 – Anmeldelse af Motorola RAZR MAXX

Google afholder deres årlige Google I/O her midt i marts, og ud over at introducere Android 4,3 Jelly Bean (tror vi da), så forlyder rygterne at vi muligvis også får en Motorola X at se.

moto-back

(5) kommentarer
  1. Holder mig til Sonys smartphones, især efter at have en støv og vand afvisende i en måned nu så det kan jeg slet ikke undvære 🙂 Ville føle at jeg tog et skridt tilbage 😛

  2. Tror den får så fede specs når den kommer. Det bliver spændende at se om den bliver god, Motorola er jo ikke helt vildt eftertragtet 8)

Skriv kommentar
account_circle
email