Er dette Google`s Motorola X? (video)

Motorola-Xx

En video af en endnu ukendt Motorola Android smartphone er dukket op. Mon det er den berygtede Motorola X? 

Det er ved at være et stykke tid siden at Google opkøbte Motorola Mobility, og rygterne har spekuleret i en ny smartphone ved navn Motorola X.

Google har længe proklameret at de ville ind i hardware-branchen, og med købet af Motorola Mobility (og en masse patenter) har de nu chancen.

 – Arbejder Google på en super smartphone?

De har også fortalt at de første Google/Motorola produkter vil være klar i løbet af 2013, og de vil fokusere på produkter til hjemmet der kan kommuniukere med hinanden.

 – De første Google/Motorola produkter ser vi i 2013

Umiddelbart ser det dog ikke ud til at videoen herunder viser den mystiske Motorola X, da Motorola X (hvis den kommer) helt sikkert vil være en highend smartphone, og ifølge The NextWeb er specifikationerne på mobilen i videoen mere midrange end highend, da den kommer med en 4″ 720p Super Amoled skærm, 2 GB RAM, og et batteri på 2.000 mAh.

2 GB RAM er fint nok, et batteri på 2.000 mAh kunne også gå, men en kun 4″ skærm (selvom det er Super Amoled) tror jeg ikke på da tendensen på alle nye topmodeller som Sony Xperia Z, HTC One, og den kommende Galaxy S 4, er at skærmen er omkring de 4,7 – 5″”.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email