Samsung reklamerer for Galaxy S 4 verden over

Samsung-mobile-unpacked-new

Samsung promoverer deres kommende event den 14. marts hvor verdenspressen forventer at der vil blive lanceret en Galaxy S 4 med bannere over alt. 

Samsung tweetede i går overstående billede der viser et show i New York, og Samsung går ekstra langt for at promovere “The next Galaxy”.

Især i New York har de spenderet ikke så lidt penge på bannere, men flere techsites fra forskellige steder i verden beretter om at Samsung gør reklame for deres Mobile Unpacked-event rigtig mange steder, også uden for New York hvor eventet skal afholdes.

 – Samsung dominerer Android-verdenen

Vi forventer at se den næste Galaxy S, altså en Samsung Galaxy S 4 (IV), og jeg tror ikke at vi i de 3 år AppsAndroid.dk har sørget for at holde Danmark opdateret med nyheder indenfor Android-verdenen, at vi har haft lige så meget fokus på en kommende Android smartphone som på Galaxy S 4.

Samsung har haft rigtig stor succes med deres Galaxy S-smartphones, og der er ingen tvivl om at de med lanceringen af Samsung Galaxy S 4 vil fortsætte succeen.

 – Samsung har solgt 100 millioner Galaxy S smartphones

Grundet opmærksomhed fravalgte Samsung at lancere Galaxy S 4 på årets MWC, ganske ligesom HTC da de lancerede HTC One

Foruden HTC One, skal Samsung konkurrere imod Sony´s nye flagskib, Sony Xperia Z, og til dels også LG`s prisvenlige LG Optimus G.

Du kan se video-teaseren for eventet her.

 – Er dette billeder og første video af Samsung Galaxy S 4?

 – Galaxy S 4 kommer med ny skærm-teknologi

Galaxy-reklamerne 

Skriv kommentar
account_circle
email