Danske Click A Taxi i uenighed med 4×35

Click A Taxi, den dansk-udviklede service der via en app til smartphones kan bestille en taxi, er blevet uenig med Københavns største taxiselskab. 

Det hele startede som et samarbejde der kunne blive til gavn for begge parter, og nu varsler Click A Taxi retssag imod 4×35 taxiselskabet, der iøvrigt var en af Click A Taxi`s første partnere.

Click A Taxi har været i rivende udvikling, og da de ikke mente at 4×35 kunne leve op til deres reaktions og udviklings-hastighed, opsagde Click A Taxi samarbejdet med taxiselskabet 4×35.

 – Click A Taxi app test

Det resulterede i at 4×35 udsendte tusindvis af spam-SMS`er til Click A Taxi`s brugere, Søren Halsskov Nissen (stifter af Click A taxi) fortæller at:

”Desværre har 4×35 i dag brudt god stil og markedsføringsloven og sendt en SMS til alle Click A Taxi brugere for at promovore deres egen app. Det er en handling, vi er meget kede af. Ikke kun fordi den bryder alle regler for god markedsføringsskik, men også fordi den generer vores trofaste kunder. Heldigvis viser de mange tilbagemeldinger vi får, at brugerne støtter op omkring os.”

Dette er et brud på markedsføringsloven mener Click A taxi, da deres brugere kun har sagt ja til at modtage SMS`er fra Click A taxi og ikke fra 4×35. Derfor er der tale om spam, og forbrugerombudsmanden er blevet kontaktet og en retssag imod 4×35 overvejes.

Du kan hente Click A Taxi her eller læse flere nyheder om danske Android apps og spil.

Via Mobilsiden.dk  

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email