Dansk pris på LG`s kurvede 55″ OLED-TV

Se hvad LG`s 55EA980W lommer til at koste i Danmark og hør om ideèn bag det kurvede design.

LG`s kurvede OLED-TV er pt lanceret i USA, Tyskland, og Sydkorea, og kommer til flere europæiske lande sidst i 2013, tilgængeligheden i Danmark er ikke præcist oplyst men det er prisen.

Vil du have det ypperste af ypperste indenfor TV-teknologien skal du nemlig smide 79.999 kroner, men så har du også noget din nabo ikke har (må man da gå ud fra).

 – LG`s kurvede OLED-TV vinder pris

LG 55EA980W er et ekstremt tyndt TV, og med kulfiberforstærket plast har LG holdt tykkelsen på kun 4,3 mm i dybden og med en vægt på 17 kilo. Det bøjede TV er udviklet med miljøet for øje og kan mindske strømforbruget med op til 67% sammenlignet med andre fladskæms-TV`er.

Thomas Wering, nordisk marketingschef for LG Electronics, siger:

“LG Electronics arbejder konstant på at udfordre konventionel tankegang. Vi ønsker at få folk til at tænke på nye måder.

Vores ingeniører funderede over, hvorfor et TV skal være fladt, når virkeligheden ikke er det. Takket være OLED teknologi, kan vi nu levere en buet skærm, der giver en helt ny fornemmelse, når du ser TV”.

Herunder kan du høre lidt om den kurvede skærm.

(10) kommentarer
  1. “Vores ingeniører funderede over, hvorfor et TV skal være fladt”.
    Som ingeniør kunne jeg godt have forklaret dem at det skal være fladt pga de fleste vægge er flade!

  2. Havde jeg 70.00 til overs havde jeg købt det. er sikker på at hvis jeg troppede op med 70.00 i cool cash så kunne jeg få det 10.000 billigere 😛

    1. Problemet er bare at om to år er der kommet noget der er endnu federe og koster 80.000 og så vil man sikkert hellere have det 🙂 😛 men jeg tror også hurtigt at det falder i pris det her.

  3. Det kunne være spændende at høre hvor mange der bliver solgt i Danmark hva? Det kan ikke være over 50 da %: %: %:

  4. Det var godt nok noget af en pris for et tv hva 🙂 gid man kunne tillade sig at bruge så mange penge på det %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email