Click A Taxi app`en – dansk iværksætter eventyr?

Udviklerne bag dansk taxa-app tænker stort.

Rigtig mange har downloadet Click A taxi til Android, og efter som at vores anmeldelse af Click A taxi er blevet delt over 100 gange via Facebook, samt er blevet læst over 6000 gange siden den 28/10-11, så er det tydeligt at den er populær. 

Planen er at Click A taxi snart dækker hele Europa, samt USA, og Nicolai Køster (medejer og medstifter) siger til “24 timer”:

“Ambitionen er at være den største internationale taxibestillingsplatform, og vi tror på, det lykkes at skabe et iværksætter-eventyr – lidt a la Skype, der skabte internettelefoni – for vi kombinerer avanceret robotteknologi med meget gammeldags telefonbestilling”.

Hvis ikke du har tjekket Click A taxi ud, så hent den via linket i vores anmeldelse.  

(4) kommentarer
 1. @Maria Click A taxi: joo, men mine egne klik på artiklen er med i tælleren, så du kan roligt trække 100 – 150 hits fra…
  Tak for info, jeg vil tilføje det i anmeldelsen og god arbejdslyst til jer 🙂

 2. Hej Appsandroid!

  Tak for omtalen og for anmeldelsen, det er jo for vildt at den er blevet delt og læst så mange gange.

  Appen virker nu stort set hele Danmark med automatisk bestilling. Hvis du bor i en by hvor vi ikke dækker så send os en mail på [email protected] så sætter vi din by på til automatisk bestilling med det samme.

  VH Maria, Click A Taxi

 3. Den virkede slet ikke i Vejle da jeg testede den mener jeg, nu er det virkelig sjældent at jeg tager taxi, men jeg tænker at et par opdateringer har hjulpet….altså at den virker bedre nu. Jeg har ikke brugt den siden jeg skrev anmeldelse, så jeg ved det ikke. Har du prøvet den for nylig?

 4. Synes bare ikke rigtigt den virkede her i DK da mange af centralerne ikke gider at bruge dem da CAT vil have penge pr bestilling.

Skriv kommentar
account_circle
email