Citybrands – ny shopping-app af Niklas Landin

Med en ny gratis dansk app (der kræves at du registrerer dig med en mail) kan du nu finde både de tøjmærker du går efter, samt dine ynglings tøjbutikker via smartphonen. 

Det er Niklas Landin der står bag den nye app, Citybrands, og i forhold til at det kun er godt en måned siden den blev lanceret er udvalget (ihvertfald her i Vejle) ganske tilfredsstillende (bemærk venligst at udsagnet kommer fra en mand der helst køber tøj i Føtex, så alt hvad der kommer ud af min mund med hensyn til tøj og mode skal tages med et gran salt), og jeg har hurtigt foretaget et par simple søgninger.

 – 5 danske gratis apps til strøgturen

Jeg kan dog forestille mig at de mere kræsne er bedre til at spotte de manglende butikker.

Google-Play-Download-ikon-A

Når du benytter Citybrands app`en kan du søge efter enten tøjmærker eller butikker, eller du kan lade søgefeltet stå tomt og få vist f.eks butikker i den radius du ønsker. F.eks kan du vælge at du kun vil gå 800 meter.

App`en er afprøvet på LG G2, Sony Xperia Z1, og Samsung Galaxy Note 3 og den virker stabil. Der er lidt problemer med layoutet på registrerings-siden, men ellers ser den ud til at virke efter hensigten. Vi har ikke afprøvet den på en tablet (dette er ikke en anmeldelse, men blot en nyheds-artikel).

Du kan finde mere nyt om danske apps og spil her.

Herunder ses en promo-video for app`en.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email