Bestem selv pausebillederne på dit TV via Chromecast

thumb chromecast-backdrop

Chromecast app`en bliver opdateret så du selv kan vælge hvilke billeder der skal vises når du holder pause.

Har du ikke et nyere Smart TV med indbyggede applikationer som f.eks Netflix, TV2 Play, og Youtube, er Chromecast en yderst billig måde til at kunne få nogle af dè populære applikationer op på dit TV med.

Med Chromecast kan du nemlig se indhold fra din Android smartphone eller tablet på dit TV, og Google udvider hele tiden sortimentet og funktionerne.

Det er også tilfældet med den nye opdatering til Chromecast app`en på din mobil, der blev påbegyndt udrullet i går, og som snart er tilgængelig via Google Play.

Med opdateringen kommer nemlig en ny mulighed kaldet backdrop, der giver dig frihed til selv at vælge hvilke billeder der skal vises på dit TV når du holder pause.

 – Prøv det nye Google Play nu

Indtil videre har Google haft preinstalleret en række billeder, det er der selvfølgelig stadigvæk mulighed for at bruge, men nu kan du selv vælge et fotoalbum fra Google + eller satellitbilleder fra steder i verden du ikke lige uden videre tager hen.

 – Chromecast bliver opdateret med skærmspejling (Android 4.4.1 og derover)

For at bruge backdrop skal du have den nye version af Chromecast app`en (1.8.22) og ved at trykke på menuen til venstre kan du via backdrop bestemme hvilke billeder der skal vises.

Kan du ikke vente på opdateringen kan du hente apk via dette link.

Backdrop

Via Keld Daugaard og Google Blog

(4) kommentarer
  1. Thanks Keld Daugaard det virker skide godt. Sidder og ser billeder fra Google plus. Det tog Max 2 minutter så kørte det hele 😛

Skriv kommentar
account_circle
email