Sony Xperia Z1 buer?

thumb Bent-Xperia-Z1

Der har været et par tilfælde af at ejere af Xperia Z1 har oplevet at den pludselig er begyndt at bue og det uden at de selv med magt har prøvet på at få det til at ske.

Sony Xperia Z1 er helt klart et af de mere spændende produkter fra 2013, og fra samme år har vi også den originale Xperia Z.

Da Xperia Z blev lanceret og kom i butikkerne havde den en fejl der gjorde at den i få tilfælde faldt død om, Sony var heldigvis ude med en kur ret hurtig, men ikke en god start for et ellers lækkert produkt.

Da Xperia Z1 så blev lanceret senere på året fik vi her på redaktionen kontakt med to af vores brugere der havde oplevet at skærmen knækkede under opladning, så vi havde straks pennen klar.

 – Sony Xperia Z1 test

Vi har dog ikke hørt fra mere end de to, og sådanne ting kan jo rent faktisk ske når vi har med teknik at gøre, og derfor har vi ikke skrevet om det (der skal være en to for at det kan blive til en artikel med noget “bevis”).

Nu skriver Xperia Blog så at flere af deres brugere har oplevet at deres Xperia Z1 er begyndt at bue, og det uden at der er brugt vold eller kraft for at få det til at ske.

 – STAMINA virker ikke, hvad gør jeg?

Det er aluminumsrammen der buer og den kan ikke “bøjes tilbage”..

Mit bud ville være at det sker under opladning (bliver varm) eller hvis den bliver efterladt i en varm vindueskarm, men der er ikke nogen af dem der har oplevet fænomenet der har registreret noget der kunne være skyld i det.

Jeg har selv en Xperia Z1 liggende og vi var ret glade for den i vores test af den, og jeg har ingen problemer af nogen slags, men lad os høre om du har oplevet noget lignende.

Bent-Xperia-Z1 1-640x426

(4) kommentarer
  1. Hejsa HØY, Jeg fornemmer i denne artikel at du negligerer problematikken om fejl da der ikke er ret mange af dem og heller ikke er det i din mobil. Fejl er da uheldige uanset hvor mange og bør da offentliggøres.

Skriv kommentar
account_circle
email