Asus Memo Pad 8 LTE (ME581CL) – dansk unboxing

thumb Asus-Memopad-8-lte

Unboxing af Asus Memo Pad 8 LTE

Asus Memo Pad 8 LTE er landet på redaktionens skrivebord og du kan se med når vi unboxer den længere nede i artiklen i et web-TV indslag.

Asus Memo Pad 8 (ME581CL) er udviklet af Asus (ja, deraf navnet) der også står bag produkter som f.eks Nexus 7.

I videoen pakker vi den ud og sammenligner hurtigt størrelsen på Asus Memo Pad 8 LTE med tablets der har samme skærmstørrelse (Samsung Galaxy Note 8 (8″), Nexus 7 2012 (7″), og Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

 – Unboxing af Sony Xperia Z3 Tablet Compact (hot)

Asus Memo Pad 8 LTE har en 8″ fuld HD IPS LCD skærm med en opløsning på 1200 x 1920 pixels og med en betragtningsvinkel på 178 grader.

Under huden sidder en 64-bit quadcore Intel Atom CPU og 2 GB RAM, samt 16 GB intern hukommelse hvoraf de omkring 10 GB er ledig til forbrugeren.

Bagpå sidder et 5 MP kamera og på fronten et 1.2 MP kamera.

Asus Memo Pad 8 LTE kører Android 4.4.2 med Asus ZenUI ovenpå.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Tablet Compact

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Tab S 10.5

Tabletten virker umiddelbart som et solidt udviklet produkt og vi vil gennemgå flere detaljer når vores test af denne er parat i løbet af en uges tid.

(5) kommentarer
  1. Når jeg kigger på ny tablet, kigger jeg på om der kan være flere bruger og om man kan flytte app til sd kort. kan du ikke undersøge det og fortælle om det også. 😉

  2. kan godt lide dine unboxings og kan se at nogle af dem får mange visning på YouTube og så var det at jeg tænker om der dog ikke er andre end mig der vil vide hvad du optager med 😛 mindes at jeg læste et sted at i er gået over til at bruge kun mobiltelefon og tablet til at optage med og det kunne godt lie nævnes i beskrivelsen hvilke mobil der er brugt bare et tip 8)

Skriv kommentar
account_circle
email