Anmeldelse af Samsung Galaxy Tab 7,7

 Samsung Galaxy Tab 7,7 specifikationer:

 • 7,7″ Super Amoled Plus skærm.
 • 340 g.
 • Stereo højtalere.
 • 16 GB intern hukommelse (fås også med 32 og 64).
 • 1 GB RAM.
 • Bluetooth 3,0
 • Kamera på 3,15 MP bagpå, og 2 MP foran.
 • Dualcore processor, Cortex A9, på 1,4 GHz.
 • Batteri på 5100 mAh.

 Tryk på billederne for at zoome


Udseende:Samsung_Galaxy_Tab_77_back

Lækker…virkelig lækker. At noget synes lækkert er en smagssag, men Samsung Galaxy Tab 7,7 må synes lækker for de fleste.  Hjørnerne er buede, og bagsiden har fået en gang “galvaniseret krom look”.

Når den ligger der på bordet er du ikke i tvivl om at den er en del ag Galaxy-familien. I slukket tilstand ligner den blot en forstørret version af mobiler som Samsung Galaxy Ace og Samsung Galaxy S 2.

På højre side har vi sluk/tænd, samt volumeknapperne, og på venstre side har vi slot til SD-kort og SIM.

Der er ikke nogen fysiske knapper under skærmen, og det er med til at give Samsung Galaxy Tab 7,7 et mere stilet og strømlinet look.

Under bunden er strømstikket, samt to stereo-højtalere. På toppen har vi Jackstikket til dine hørebøffer eller din mobile højtaler.

Udseendemæssigt er jeg vild med den, og når man ser hvordan en tablet kan laves, så er det utroligt at Samsung valgte at lave Samsung Galaxy Note 10,1 på den måde.

  

Tryk for at zoome

Samsung_Galaxy_Tab_77_bottom Samsung_Galaxy_Tab_77_right_side
Samsung_Galaxy_Tab_77_side Samsung_Galaxy_Tab_77_top

 

Bras eller…

Det er ikke muligt at pille batteriet ud på Samsung Galaxy Tab 7,7. Dette gør selvfølgelig at Samsung har haft mulighed for at sømme tabletten noget sammen, i forhold til hvis vi som brugere skulle have haft muligheden for at åbne en klap til batteriet. Da indgangene til både SIM og SD-kort er placeret på siden, er hele bagbeklædningen ret robust, trods at det er noget tyndt i materialet.

Selveste “klapperne” til de forskellige indgange sidder godt fast, og da de flugter fuldstændig med resten af beklædningen, er der ikke stor ridiko for at de lige pludselig popper op og er åbne.

Når du trykker lidt hårdt på tabletten er der ikke noget der knager eller knirker, og du har en fornemmelse af at du står med et kvalitestsprodukt imellem dine hænder.

Skærmen:

Samsung_Galaxy_Tab_77_test_1

Der sidder en Super Amoled Plus-skærm på Samsung Galaxy Tab 7,7. Dette er stadig markedets bedste skærm hvad angår synsvinkel og farvegengivelse, og der er ikke så meget at sige her, da skærmen er ligeså lækker som designet. 

Skærmen vil ikke altid reagere på min berøring, og til tider kan der gå op til 5 sekunder før der er bevægelse. Ud over det har den det med at pludselig sænke lysintensiteten uden at der er blevet stillet på den (står på manuel).

Jeg har genstartet og nulstillet for at se om det kunne have afhjulpet problemet, dog uden resutat. 

Det er mugligt at bruge tabletten med en lysstyrke på 30% udendørs i overskyet vejr, og så stadigvæk have mulighed for at bruge den.

At stille den til selv at finde ud af lysstyrken er spild af batteri, da du i mange tilfælde kan skrue længere ned for lysstyrken uden at miste overblik på skærmen.

Browseren:

Der er fanebrowsing som nogle af jer kender fra Dolphin browser HD, og det fungerer rigtig fint. At tilføje f.eks nyhedsfeedet til AppsAndroid.dk foregår nemt og hurtigt som i kender det fra jeres egen browser på mobilen, nemlig i toppen af skærmen. 

Dine bogmærker er nemme at tilgå, dog er overstående Dolphin Browser (som iøvrigt kører super på Samsung Galaxy Tab 7,7) stadig langt foran både med muligheder og brugervenlighed.

Browseren hakker nogle gange lidt, og det undrer mig at den ikke er hurtigere end den er. I de 14 dage jeg har testet tabletten, er browseren crashed 3 gange, hvilket ikke er meget i forhold til hvor meget jeg har brugt den.

Opkald:

Det er muligt at sende SMS og ringe fra Samsung Galaxy Tab 7,7. Faktisk er det som en forstørret Samsung mobil når du har dit SIM-kort isat. Opkaldsdelen fungerer fint, og selvom jeg kun har prøvet et par enkelte opkald og SMS`er, er det dog nok til at sige at det virker. 

Lyden under opkald er faktisk okay, og når du har sat højtaleren til kan du nemt høre hvad der bliver sagt. Jeg har med vilje ikke gjort meget ud af den her del da jeg regner med at det er de færreste af jer der vil bruge den som telefon, men smid en kommentar eller en mail hvis jeg i fremtiden skal bruge lidt mere tid på det.

(3) kommentarer
 1. Jeg købte den her tablet efter jeg læste jeres test. Jeg havde overset at jeg ikke kunne smide apps og spil på sd kortet, så jeg har virkelig fortrudt mit køb 😥

 2. Du har helt ret, det har jeg glemt at nævne…
  Jeg har ikke haft muligheden for at afprøve et tastatur til den desværre 🙂

 3. Svar på test 7.7 Du nævner ikke noget om, at man ikke kan se på Taben når man oplader. Det er lidt irriterende synes jeg.
  Hvad mener du om transportabel (test) Bluetooth tastatur til Taben ?

Skriv kommentar
account_circle
email