Anmeldelse af LG Optimus 2X

Opkald og SMS:

Samtalelyden er glimrende, og nok en af de bedste jeg har testet. Der har ikke været nogle afbrudte samtaler og lyden går klart igennem hele tiden. Selveste samtaleskærmen er rigtig god, og da kunne HTC godt lære at lade være med at ændre på noget der virker. Du har alt lige ved hånden.

Igen kunne jeg ønske at LG Optimus 2X havde en højere ringetone. Den er ikke så lav som på HTC`s Android mobiler, men den er for lav til at du ordentligt kan høre den på en stærkt traffikeret vej med mobilen i lommen.

SMS delen er jeg rigtig godt tilfreds med også. Det er nemt og du har et godt overblik over dine SMS`er.

UI:

LG`s egen brugerflade er ret simpel men alligevel er der et eller andet der fænger. De har mange små widgets der med et tryk folder sig ud til en større, og det fungerer faktisk fint.

Når du scroller igennem dine startskærme går det ikke særligt smertefrit. Det er ikke flydende, og skærmen vil nogen gange ikke reagere. Det vil den til gengæld inde i menuerne hvor det går dejlig smooth.

En gang imellem når jeg downloader en app eller hurtig skifter fra en app til en anden, så hakker det lidt. Det kan godt undre en med en Dual-core processor. Jeg har lagt mærke til at det nogen gange falder sammen med at Android er nødt til at frigive RAM, og i de 10 sekunder det tager, da kan det godt hakke lidt. Dette er min egen observation og er ikke testet ordentligt på nogen måder.

Konklusion:

LG Optimus 2X er helt sikkert en mobil jeg vil anbefale trods nogle små skavanker hist og her. Jeg regner med at LG smider en update ud der tager sig lidt af det på et tidspunkt.

LG Optimus 2X er verdens første dualcore Android mobil. LG var lige ved at være først ude med en quadcore, nemlig LG Optimus 4X HD, men HTC slog dem lige på stregen med HTC One X.

Skærmen er nok noget af det fedeste ved den, og den er virkelig god. Selveste mobilen virker solid, og til den pris mener jeg at du får noget får pengene. LG Optimus 2X kan senere opdateres til Android 2,3 Gingerbread.

I det store hele kører den godt, og selvom jeg ikke direkte har haft tid til en batteritest kan jeg sige at den holder batteri længere end de fleste smartphones.

Wifi, 3G, og GPS fungerer fint.

Benchmark med Linpack udført 5 gange: 38,768 på en kerne og 58,876 på to kerner.

Benchmark med Quadrant udført 5 gange: 2456.

Se flere Android benchmarktests.

Min vurdering: 3/5

Til prisen (3200): 4/5

lg optimus 2x test 11 lg optimus 2x test 12
lg optimus 2x test 13 lg optimus 2x test 14
(8) kommentarer
  1. @donfinn: Din mening er så sandelig ligeså god som min, og måske jeg tager helt fejl på det punkt. Derfor er det fedt at i kommenterer hvad i er uenige i, så får læserne lidt flere synspunkter end bare min 🙂

  2. Er meget uenig om det med kameraret ikke er ret godt….har fået så mange fantastiske kommentarer af de billeder jeg har taget med den…super kamera kan jeg kun sige. Sig til hvis du vil have et par stykker tilsendt.

  3. Så skulle den længe ventet opdatering være klar…
    Den skulle fylde en del og rette de fleste fejl! 😆

    1. OK. fedt og tak. Jeg kan desværre ikke skrive det på forsiden fordi jeg kæmper med tiden om at nå den anmeldelse af HTC Sensation 😆 har du et link du kunne smide ud på Facebook til de brugere derude? Hvis ikke du når at læse den her så gør jeg det selv i eftermiddag.

  4. Min LG 2x hakker så slet ikke. Selv når jeg optager i Fuld HD. Men de nyere software versioner til den tillader faktisk afspilning af mkv :P. Selvom at det faktisk ikke er 100% understøttet af hardwaren.

    Men nu er der så også et par småting som LG har glemt at gøre ved O2x før de sendte dem ud og ja det gør dem rigtigt stavåndet. Men efter jeg selv har lagt alle de fixes der er rundt omkring på min så er den ihvertfald blevet noget hurtigere.

Skriv kommentar
account_circle
email