Android Gingerbread opdatering til Nexus S, HTC Desire HD, og HTC Incredible S

Har du en af overstående Android mobiltelefoner kan du nu hente Android 2,3 Gingerbread (2.3.4 til Nexus S). Jeg har hentet til min HTC Desire HD, og en bruger fortæller lidt om Gingerbread updaten på hans Google Nexus S.

Først tak til brugerne Extreeme,Madsgluud,Claus Bille, og Klintø for at information om sagen.

Claus Bille har på sin Google Nexus S haft Gingerbread versionsnummer 2,3,4 i 4 dage, og han siger følgende:

“Der er er ikke de store ændringer mht layout osv, men der er stor forbedring af batteri forbrug.

Jeg har dog ikke rigtig benyttet wifi meget da 3G er rigelig hurtig og har 5 gb data, så ingen grund til at bruge wifi.
Opdateringen har stadig ikke rettet :
Man kan stadig ikke modtage opkald fra hemmelig nr, display forbliver slukket.
GPS har stadig problemer med at låse fast på satellit i det fri.
2G giver meddelse, kun til nødopkald.
Vedhæfter lige et par billeder.
Har kørt ca 4½ dag på en opladning og har stadig ca 33% batteri tilbage, så det slet ik så ringe”

 

 

Jeg hentede til min Desire HD i eftermiddags, og da konen ikke kan forstå at dette er en begivenhed ud over det sædvanlige, har jeg desværre ikke fået kigget så meget på det endnu. Desværre kan jeg ikke straffe hende ved at tage min (hendes) HTC Desire fra hende, for som hun selv siger så blasfemisk:”Så tag den da, jeg har min Nokia (Classic) og den kan næsten det samme”.

Gingerbread til DHD:

Da jeg testede Google Nexus S brød jeg mig ret godt om den lille detalje hvor der kommer et lille glimt ved enden når du scroller. Den har HTC udeladt, også i denne udgave af Sense. Der er også blevet deaktiveret brugen af widget til at tænde og slukke det mobile net…godt man er HTC fan, de finder altid en udvej da deres widget stadig virker. Jeg hører gerne fra jer om det er tilfældet for jer med Samsung og LG mobiler. På Nexus S kunne jeg heller ikke tænde på en widget.

For at opdatere jeres Android tryk menu indstillingerom telefonopdatering af softwarekontroller nu. Den fylder cirka 100 MB, så brug WIFI medmindre du har rigelig data at bruge på mobilnettet.

HTC har smidt widgets op i statusbaren, og det er bare fedt….jeg har desværre ikke mere tid lige nu, men se selv videoen. Jeg har fjernet lyden, da selv hunden blev træt af alt det snotteri. I skal se bort fra de kontakter i statusbaren, det er en widget.Hvad har Gingerbread givet jer? Skriv hvad i synes om den nye opdatering nedenunder videoen:

 

(43) kommentarer
 1. Har fået opdateret min HTC Incredible S og jeg syntes rigtig godt om de forbedringer der er kommet, som du også har vist i videoen.

  Blandt andet deler mit stausfelt i kalenderen (har den liggende på forsiden) op, således at jeg kan se den kommende aftale, når den nærmer sig, og det er fedt!

  En ting jeg dog mangler i kalenderen, som jeg bruger konstant og hele tiden er muligheden for at gøre en aftale “privat” når jeg synkroniserer den med Outlook.

  Og så ved jeg ikke om det bare er mine øjne, men jeg syntes, at skriften er blevet lidt større, og nej jeg har ikke fået briller imellem tiden 8)

  Godt jeg lige nåede det, inden datterens HTC Wildfire S lander i hjemmet 😀

  1. Hej Klan, og tak for info. Med hensyn til at gøre en aftale privat, har jeg en lidt anden måde at gøre det på. Du logger dig ind under “kontier” med en anden Gmail, således at du har to Gmails der er på din telefon. Du går så til kalenderen og tilføjer den. den ene Gmail bruger du til job og den anden til familien. begge gmail kontier bliver jo vist i din kalender, så når du næste gang opretter en privat aftale så gør du det på familie mail. Så har du stadigvæk aftalen i telefonen på din widget, og det er kun diig der kan se aftalen

 2. [quote name=”Høy”]Ok. Nu mig forstå. Jeg har dog umiddelbart en forklaring på hvorfor.[/quote]
  Jamen, den forklaring vil vi da gerne høre :)))

  Aj spøg til side… måske den bare ikke er optimeret til gingerbread endnu!!

  1. [quote name=”Klintø”][quote name=”Høy”]Ok. Nu mig forstå. Jeg har dog umiddelbart en forklaring på hvorfor.[/quote]
   Jamen, den forklaring vil vi da gerne høre :)))

   Aj spøg til side… måske den bare ikke er optimeret til gingerbread endnu!![/quote]
   haha…jeg manglede vist et “ikke”.

 3. Hmm hvorfor har du en anden “Personer” skærm end mig?

  Mine ligger i en liste over hinanden, hvor dine i videoen (2:00) ligger ved siden af hinanden med 3 i bredden…

  Min kæreste har en Desire S (det ved hun bare ikke før hun kommer hjem i weekenden) har samme “personer” skærm som i din video???

  Jeg har Gingerbread 2.3.3 med Sense 2.1 så det er ikke fordi jeg har ældre software…

  Det er måske bare en indstilling et sted jeg har overset? 😆

  1. Hvis du holder fingeren to sekunder på en af skærmene så kommer der en popup. Tryk nu på “widget”, og derefter på “personer”. Nu kan du vælge imellem 4 forskellige.

 4. [quote name=”hvly”]Hej igen Høy,det er pro plus jeg har nu, men det er når jeg sætte hak ved 3d drawer, du kan mærke at den køre ikke flydende.(under Preference og advanced settings)[/quote]

  Har du live wallpaper slået til. Det gjorde i hvert fald Launcer pro (plus) langsom på min mobil 🙁 . hvis du ikke har slået det til. Ved jeg ikkee helt hvad man kan gøre, bortset fra at afinstallere det og installere det igen (husk backup) 😆 .

  Úpdate du skal bare slå keep in memory til (under general settings)

  1. Nej. Jeg aner egentlig ikke hvordan de gør i dag. Har du prøvet at ringe til dem? Ellers gør jeg det. Kunne være det kunne hjælpe nogen ændre også.

 5. Jer heldige Gingerbread ejere, er I glade for opdateringen og er batteri tiden blevet bedre??

 6. Nexus s
  Grrhh så virker skærmen heller ikke ved indkommende opkald fra familien, det bare for meget 🙁

  Har læst lidt på google forum, der er mange der har problemer med ikke at kunne tage røret ved indkommende opkald hvor skærmen forbliver blank.

  Så har du en Nexus s etc så er det ikke dig det gør noget forkert 🙂 Har i en løsning, så er i velkommen til at komme med et bud.

  http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=15291

  1. Det er bare træls…og du har selvfølgelig haft den for længe til at kunne bytte den i butikken (lige her og nu). Jeg holder øjnene åbne ihvertfald.

 7. Hej alle,er der nogle der bruger launcher pro til(desire hd)? for efter opdatering til 2.3 ver. er den bliver lidt ustabilt(hakker)og ikke flydende som 2.1 ver.er der nogen der har den samme problem??

  1. Jeg bruger ADW Launcher EX, og vi kan ikke længere tænde mobilnettet på vores widgets når vi bruger launchere. Min hakkede lidt også, men en genstart afhjalp det. Hvis det er kan jeg da godt hente Launcher pro (har brugt den før) til min DHD, men jeg tvivler at det er et problem vi kan “løse”. Den burde jo blevet opdateret til 2,3…prøv at genstart og så sæt den som standard, sådan når du trykker på “hjem” får du ikke mulighed for at vælge HTC Sense.

   1. Hej igen, Jeg har prøvet at genstart den op til flere gange, men den og det hjalp ikke. Men hvis jeg skiftet over til htc-sense så køre det perfekt. Det er kun når jeg bruger launcher.øv .øv 😥

    1. Har installeret Launcher pro og kørt med den siden i går. Den kører uden noget bøvl, og alt er flydende. Er det Launcher pro eller pro plus? Jeg kører betalingsversionen nemlig. Har ikke undersøgt det så meget, men jeg prøver lige i aften om jeg kan greje det. Jeg har også en DHD.

     1. Prøv at sæt hak i “usb fejlretning”. Menu-indsillinger-programmer-udvikling-sæt et hak.

     2. Hej igen Høy,det er pro plus jeg har nu, men det er når jeg sætte hak ved 3d drawer, du kan mærke at den køre ikke flydende.(under Preference og advanced settings)

     3. Der står også at den kan forårsage ustabilitet den 3D drawer. Bare slå 3D drawer fra. Eller prøv at sæt et hak ved “high quality scrolling”.

     4. Hej, det jeg mener er at den gjorde det ikke før, men efter opdatering så hakker det. Men alt fungeret bare ikke så flydende som før.men tak anyway. 😉

     5. Ok. Nu mig forstå. Jeg vil gerne give dig ret i det efter at have kørt med den et par dage. Jeg har dog umiddelbart ikke en forklaring på hvorfor.

 8. [quote name=”Bja2″]Jeg har ver. 2.2.1.
  Når jeg går ind og checker opdatering af software, kommer medd. fuldt opdateret. Hvad gør jeg ikke rigtigt?[/quote]

  er din telefon branded? Hvilket teleselskab har du? Hvis den ikke er branded, så er det htc/ samsung der langsomt sender den ud i små bider. Så du kan være uheldig og stå sidst i køen 🙁 .

 9. Jeg har ver. 2.2.1.
  Når jeg går ind og checker opdatering af software, kommer medd. fuldt opdateret. Hvad gør jeg ikke rigtigt?

 10. Det er nr som ikke ligger i kontakter..
  Cdon ringende til mig vedr noget fejl levering, men display tændte ikke. Det lykkedes at gætte mig til at tage røret med display slukket.

  Mht edge og 2g får jeg kun til nødopkald, wap er ikke sat op endnu. Jeg går ud fra det måske ikke er understøttet af 3 eller noget med lokation at gøre, men det går nok uden 🙂

  1. Har du været inde under menu – indstillinger – trådløs og netværk – mobilnetindstillinger- og så se om der tjekket af til kun at bruge 3G? Det lyder lidt underligt, men altid noget at du kan komme igennem dagen uden.

 11. Gingerbread ligger også klar til Galaxy S 😆

  Nu må Desire også snart komme……………….!

 12. Jubii nu virker GPS endelig på min Nexus, skulle bare have en reset efter opdatering, nu viser den kun 4 meter forkert istedet for 3 km.

  Så mangler man bare man kan modtage opkald fra hemmelig nr, det er godt nok en smule svært at tage røret når displayet er slukket når der kommer opkald. Kom nu samsung, så svært kan det da ikke være at rette sådan en lille fejl.

  Kan man ikke bruge Edge på 3´s netværk ???
  Nogen der kan hjælpe her !!!

  1. Fedt at det lykkedes med den GPS 😉 Min kone har hemmeligt nummer, og i de 14 dage jeg brugte Nexus S var der ikke det problem?? Hun stod selvfølgelig også i min telefonbog. Er det kun hemmelige numre som du ikke har oprettet i kontakter?
   Hvad fejl har du siden du spørger med hensyn til 3´s netværk?
   Har du tjekket at det er fordi du ikke kører WAP?? så er der nemlig nogle ting du ikke kan.

  1. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg ved at jeg har modtaget flere mails fra brugere som har fået den i nat og her til morgen, så jeg tænker at du også snart har den.

  1. Ikke nogen jeg er stødt på ihvertfald. Du er også en af de mange der venter 😆 Lidt træls faktisk.

  1. Phew. Troede lige de ville gå væk fra det de lovede og lade vær med at give mig Gingerbread til min dejlige Desire 😀

 13. Jeg er super glad for at have fået gingerbread på min DHD (uagtet at jeg hellere ville have beholdt free-scrolling i app-menuen), der er dog et grænseløst irriterende problem. B.la. når jeg skriver en sms får jeg en force-close på noget htc.picasa-something…

Skriv kommentar
account_circle
email